Crypto

Daniel Cuevas a fost numit director general al Philip Morris România

S.B.
Companii / 18 ianuarie

Daniel Cuevas

Daniel Cuevas

Philip Morris International (PMI) l-a numit pe Daniel Cuevas în funcţia de director general pentru România, începând din 15 ianuarie 2021. Daniel Cuevas preia mandatul de la Branislav Bibic, care a condus Philip Morris România în ultimii patru ani şi a fost numit director general al Philip Morris Africa de Sud, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Daniel Cuevas s-a alăturat echipei Philip Morris Spania în 2000. După ce a deţinut roluri în Key Accounts, Vânzări şi Marketing în Spania şi Insulele Canare, a fost numit director general al Philip Morris din Insulele Canare în 2010. În 2014 a fost numit director de vânzări al Philip Morris Italia şi, doi ani mai târziu, Director al Produselor cu Risc Redus. În această calitate, a revoluţionat modelul de afaceri pentru IQOS în Italia şi a transformat o creştere lentă într-una accelerată şi durabilă, în urma căreia 1 milion de fumători italieni au trecut la IQOS.

Daniel Cuevas deţine o diplomă în administrarea afacerilor şi o diplomă în marketing de la Universitatea Pontifică Comillas din Madrid.

"Scopul meu va fi să accelerez procesul de creştere de care IQOS se bucură deja în România. Mă bazez pe succesele predecesorului meu şi pe faptul că voi lucra cu o echipă puternică de oameni talentaţi. Inovaţia este principalul vehicul pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru cei 5 milioane de fumători români adulţi care altfel ar continua să fumeze. Vom continua să investim în inovaţie, în oameni şi în fabrica noastră din Otopeni. ", a declarat Daniel Cuevas, Director General Philip Morris România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro