DANIEL SUCIU: Este extrem de complicat să laşi aproape 13.000 de obiective în aer fără finanţare

D.F.
Politică /

Daniel Suciu (Sursă foto: Twitter)

Daniel Suciu (Sursă foto: Twitter)

Fostul ministru al Dezvoltării Daniel Suciu crede că Guvernul PNL nu va opri finanţarea pentru PNDL, spunând că este extrem de complicat să fie lăsate aproape 13.000 de obiective fără finanţare, în condiţiile în care la cele mai multe dintre acestea gradul de execuţie este de peste 85%, relatează News.ro.

Daniel Suciu a declarat într-o conferinţă de presă, că PNL a anunţat că taie cinci miliarde de lei din programul PNDL, spunând că aceasta este suma care s-a plătit pe acest program până la 1 noiembrie: "În proiectul de buget ni se spune că taie 5 miliarde de la PNDL, o diminuare drastică a bugetul Ministerului, singurul minister care face dezvoltare regională prin autorităţile publice locale, adică pe de o parte tai 42%, adică cinci miliarde de lei şi pe de altă parte în nota de fundamentare a aceluiaşi buget spui că plăteşti toate proiectele, finalizezi şi PNDL 1, etapa 1 şi PNDL 2, adică etapa a doua, până în 2020. V-am spus că este o brambureală. Ca să vă răspund ce ar însemna tehnic 5 miliarde de lei, până la 1 noiembrie anul curent plăţile pe PNDL în total au fost fix de 5 miliarde. Practic, dânşii anunţă că taie tot, contravaloarea a tot ce s-a lucrat şi s-a plătit pe PNDL până la 1 noiembrie".

El crede că Guvernul PNL nu va opri finanţarea pentru PNDL.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Sucit ca sucitorul vine Suciu calculatorul si-mi sparge televizorul. Unde-s banii cei furati de pesedeiii mamei mele mai baieti iluminati ?

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS