Deciziile acţionarilor SIF Oltenia din 12 octombrie, pe masa Tribunalului Dolj

A.I.
Piaţa de Capital / 05 noiembrie 2020

Deciziile acţionarilor SIF Oltenia din 12 octombrie, pe masa Tribunalului Dolj

Hotărârile includ revocarea a patru administratori ai SIF-ului, în frunte cu Tudor Ciurezu, preşedintele de la acea dată a societăţii

Deciziile acţionarilor SIF Oltenia (SIF5) din data de 12 octombrie au fost contestate în instanţă, se arată într-un raport al socităţii de investiţii financiare din Craiova remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

SIF Oltenia a fost chemată în judecată într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Dolj, în calitate de pârâtă, în contradictoriu cu reclamantul Miulescu Mihai Răzvan, pentru constatarea nulităţii absolute a hotârârilor AGOA, între care revocarea a patru administratori, în frunte cu Tudor Ciurezu, preşedintele de la acea dată a societăţii.

De asemenea, atunci au fost aprobate aprobate punctele privind revocarea hotărârilor celor două adunări generale ale acţionarilor SIF5 din data de 28 aprilie, în timp ce punctele privind aprobarea situaţiilor financiare ale societăţii aferente anului trecut şi repartizarea profitului pe destinaţii au fost respinse.

Tot astăzi, SIF-ul a anunţat că pe masa Tribunalului Dolj se mai află un dosar în contradictoriu cu acelaşi reclamant, ce are ca obiect cererea de suspendare a executării hotărârilor AGEA SIF Oltenia din data de 9 mai 2019, până la pronunţarea instanţei de fond privind cererea de anulare a deciziilor.

Printre cele mai importante decizii adoptate la adunarea acţionarilor SIF-ului din Craiova din luna mai a anului trecut, întrunită la cererea SIF Banat-Crisana şi SIF Muntenia, se află modificarea Actului Constitutiv al societăţii cu reducerea numărului de administratori ai SIF-ului de la şapte la cinci.

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. Succes d-le Ciurezu.

  Dar daca au cumparat si judecatorii?

  1. Pentru ce? Ca sa emita o decizie corecta?

   Daca i-au cumparat pe colegii nepoatei (prin alianta) cu ciurezu?? Sau pe cei de pe statele de plata ale lui Carmen Popa???

   Auzi, dar toate hotararile pronuntate pana acum impotriva lui ciurezu, la Craiova sau Bucuresti, au fost tot cumparate? Daca raspunzi ca da, sa stii ca traiesti in statul paralel, ala de va asculta pe toti 6 milioane:)) 

  ma intrebam cand o sa apara stirea aceasta.

  TUDORICA

  N AI INTELES CA ESTI ISTORIE? 

  A INTELES EL DECREPITU DE FECALA SI TU NIMIC

  DU TE BA LA PENSIE SI CHELTUIE TI MELEOANELE 

  Reclamantul Miulescu Razvan Mihai = ginerele lui Mondea Cornel, fost director Electroputere, milionar de Craiova, implicat politic (pe traseism, evident, PD, PSD, UNPR), prieten cu ciurezu. Deci o actiune in instanta a unui actionar mic si nevinovat, dezinteresat si lezat. Hai ca am ras si azi de teatrul absurdului din Banie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro