Deloitte România a asistat fondul de investiţii ACP Credit în acordarea unei finanţări de 10 milioane euro companiei Mogo România

F.D.
Companii / 28 mai

Deloitte România a asistat fondul de investiţii ACP Credit în acordarea unei finanţări de 10 milioane euro companiei Mogo România

Deloitte România a asistat fondul de investiţii Accession Capital Partners (ACP) Credit, parte a ACP Group, în acordarea unei finanţări de 10 milioane de euro furnizorului de servicii de finanţare auto Mogo România, subsidiara fintech-ului leton Eleving Group. Fondurile acordate de ACP Credit vor fi utilizate de Mogo România pentru refinanţarea pasivelor si pentru creşterea portofoliului pe piaţa locală de soluţii de finanţare auto, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Suntem bucuroşi să colaborăm cu Mogo pentru dezvoltarea businessului lor", a declarat Ciprian Nicolae, Partener, ACP Credit.

Deloitte România a asistat ACP Credit cu servicii de due diligence financiar şi de consultanţă în managementul riscului. Consultanţii financiari implicaţi în proiect au fost Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Vlad Bălan, Director, Ionuţ Vasilescu, Director Adjunct, Sorin Rugină, Manager, şi Iulia Georgescu şi Sorin Vînătoru, Senior Associates. Echipa de consultanţi în managementul riscului a fost formată din Elena Grigore, Director, şi Gabriel Poliacov, Manager.

"Suntem onoraţi că am putut lucra din nou cu ACP Credit, după asistenţa pe care am oferit-o în preluarea pachetului minoritar de acţiuni în clinicile de imagistică Medicales în 2023 de către ACP Group. Echipele noastre au reuşit să contribuie la succesul acestui proiect datorită expertizei ridicate în sectorul financiar, colaborării eficiente dintre experţii noştri multidisciplinari, precum şi comunicării constructive şi constante între părţile implicate în tranzacţie", a declarat Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanţă Financiară, Deloitte România.

ACP Credit este un fond de creditare directă activ în Europa Centrală şi de Est din 2022, cu investiţii curente în România de 17 milioane de euro. ACP Group, cunoscut anterior sub numele de Mezzanine Management, operează în Europa Centrală şi de Est din anul 2000 prin birourile sale din Bucureşti, Budapesta, Praga, Viena, unde îşi are sediul, şi din Varşovia. Fondul are experienţă în domeniul sănătăţii, în care a investit în ţările din Europa Centrală şi de Est. Este prezent în România din 2007, cu investiţii de 150 de milioane de euro. Principalele sale sectoare de interes pe piaţa românească includ sănătatea, telecomunicaţiile, comerţul cu amănuntul, agricultura şi serviciile.

Grupul Eleving, fondat în 2012 sub numele Mogo Finance, operează în prezent pe 16 pieţe globale şi pe trei continente, oferind soluţii financiare în segmentele de mobilitate şi servicii pentru persoane fizice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9768
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6464
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2078
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8855
Gram de aur (XAU)Gram de aur346.6329

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb