Deloitte România a renovat şi dotat un amfiteatru al Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul UB

S.B.
Companii / 23 mai

Deloitte România a renovat şi dotat un amfiteatru al Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul UB

Deloitte România a renovat şi dotat cu echipamente didactice de ultimă generaţie un amfiteatru al Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti, în urma unei investiţii de 70.000 de euro.

Situat în sediul facultăţii din strada Pitar Moş, noul amfiteatru Deloitte are o capacitate de o sută de locuri şi va găzdui anual câteva mii de studenţi ai secţiilor de engleză, franceză, romanice, orientale, rusă, slave, germanice, hungarologie, studii iudaice, rromani, precum şi ai programelor de master.

"Acest proiect este în linie cu angajamentul strategic al Deloitte de a susţine calitatea şi performanţa în educaţia din România şi ne consolidează parteneriatul de lungă durată cu Universitatea din Bucureşti, care pregăteşte zeci dintre profesioniştii pe care entităţile Deloitte de pe piaţa locală îi angajează anual", a declarat în cadrul evenimentului de inaugurare Cătălin Iorgulescu, Manager General al Regional Audit Delivery Center (RADC), entitatea Deloitte din România care oferă servicii suport de audit pentru clienţi Deloitte din peste 20 de ţări din toată lumea.

"Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine oferă fundaţia ideală pentru tinerii care vor să-şi construiască o carieră într-un mediu profesional dinamic şi multicultural, în care au zilnic ocazia de a comunica şi a coordona echipe şi clienţi din ţări diferite sau chiar de pe alte continente, aşa cum este cazul organizaţiei noastre", a declarat Jan Verhoeven, Director, Deloitte Tax and Legal Delivery Center (TLDC), echipa Deloitte prezentă în România care coordonează servicii suport de natură fiscală şi juridică pentru clienţi Deloitte din toată Europa.

"Renovarea acestui amfiteatru face parte dintr-un proces mai amplu de modernizare a spaţiilor de învăţământ ale Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, după ce Universitatea din Bucureşti a reuşit să achiziţioneze în urmă cu doi ani clădirea din strada Pitar Moş nr. 7-13. Acesta este doar un prim pas în colaborarea dintre facultate şi Deloitte, între universitate şi Deloitte, vom continua şi vom încerca să punem resurse împreună pentru proiectele următoare, şi totul în folosul şi spre binele studenţilor şi profesorilor noştri. Pentru Universitatea din Bucureşti, parteneriatul cu mediul privat şi cu instituţiile publice în egală măsură este o prioritate, dat fiind că universitatea noastră este cea mai importantă instituţie de învăţământ din România şi formează elite de care toată lumea are nevoie", a declarat prof. univ. dr. Marian Preda, rectorul Universităţii din Bucureşti.

Proiectul de renovare a amfiteatrului a constat în restaurarea şi reamenajarea sălii şi dotarea cu ecrane şi echipament de sonorizare, esenţiale în studiul limbilor şi culturilor străine şi în pregătirea practică a traducătorilor şi interpreţilor. Lucrările au fost realizate în şase luni.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro