Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Deloitte România lansează platforma de automatizare Processo

D.V.
Companii /

Deloitte România lansează platforma de automatizare Processo

Deloitte România lansează platforma de automatizare Processo, care permite companiilor să creeze modele de afaceri şi de decizie, precum şi integrarea acesteia cu sistemele pe care le folosesc deja.

Potrivit unui comunicat, creată de echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanţă în management a Deloitte România, platforma se adresează IMM-urilor şi corporaţiilor, precum şi autorităţilor publice centrale şi locale.

"Deloitte este lider global în consultanţă în tehnologie, o linie de servicii pe care am dezvoltat-o semnificativ şi în România. Pentru multe companii locale, automatizarea proceselor de business reprezintă o necesitate pentru a-şi îmbunătăţi productivitatea, a reduce costurile, a elimina erorile, a-şi deservi mai bine clienţii şi pentru a gestiona mai eficient relaţia cu angajaţii. Processo este o platformă software care permite companiilor din numeroase industrii să beneficieze de automatizare printr-o implementare agilă", a declarat Dinu Bumbăcea, partener coordonator Consultanţă, Deloitte România.

Potrivit comunicatului, Processo răspunde unor nevoi specifice de business, cum ar fi gestionarea proiectelor şi bugetelor, a sarcinilor şi echipelor, a contractelor şi proceselor. De asemenea, platforma permite arhivarea electronică a documentelor în conformitate cu legislaţia locală.

"Am construit această platformă suplă, low-code, pentru companii care doresc să accelereze transformarea digitală şi să definească sau să-şi îmbunătăţească procesele interne, asigurând în acelaşi timp respectarea tuturor reglementărilor în vigoare, precum şi să-şi gestioneze mai bine documentele şi rapoartele. De asemenea, Processo permite comunicarea cu orice terţă platformă pentru schimb de date, fiind astfel o soluţie ideală pentru companiile care utilizează diferite sisteme interne care acum trebuie integrate", a declarat Vladimir Aninoiu, Director Tehnologie, Deloitte România.

Practica de Consultanţă a Deloitte România s-a consolidat în ultimii ani prin extinderea competenţelor în automatizarea proceselor robotizate (robotic process automation - RPA) şi în data analytics.

La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai mulţi ani drept lider în consultanţă în tehnologie şi în domeniul transformării digitale, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce, UiPath şi alţi giganţi în tehnologie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS