Deloitte România şi FintechOS - soluţii de transformare digitală

M.M.
Companii /

Dinu Bumbăcea

Dinu Bumbăcea

Deloitte România şi FintechOS au încheiat un parteneriat strategic prin care oferă instituţiilor financiare soluţii inovatoare de accelerare a transformării digitale şi de automatizare a proceselor de business, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

FintechOS este o tehnologie de tip TaaS (Technology as a Service) care permite băncilor şi companiilor de asigurări să redefinească experienţa de client oferindu-i o călătorie digitală completă prin automatizarea inteligentă a proceselor digitale.

Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanţă, Deloitte România, a declarat: "Inspirată de reputaţia globală a Deloitte de lider în consultanţa în tehnologie şi digitalizare, echipa de tehnologie din România creează soluţii proprii pentru clienţi - cum este platforma de automatizare Processo, recent lansată - şi, în acelaşi timp, lucrează în parteneriat cu unele dintre cele mai importante şi inovatoare companii româneşti în acest domeniu, printre care şi FintechOS. Împreună abordăm nevoile instituţiilor financiare într-un mod complex, pentru a le însoţi în demersul de accelerare a transformării digitale".

Prin intermediul parteneriatului, echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanţă în management a Deloitte România gestionează procesul de personalizare şi de implementare de soluţii bazate pe tehnologia FintechOS, pentru a oferi companiilor financiare soluţii de transformare digitală complete şi inovatoare.

Deloitte România a lansat platforma de automatizare Processo, care permite companiilor crearea de modele de afaceri şi de decizie, precum şi integrarea cu sistemele pe care le folosesc deja. Aceasta se adresează IMM-urilor şi corporaţiilor, precum şi autorităţilor publice centrale şi locale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS