Abonament gratuit

Deloitte România şi FintechOS - soluţii de transformare digitală

M.M.
Companii /

Dinu Bumbăcea

Dinu Bumbăcea

Deloitte România şi FintechOS au încheiat un parteneriat strategic prin care oferă instituţiilor financiare soluţii inovatoare de accelerare a transformării digitale şi de automatizare a proceselor de business, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

FintechOS este o tehnologie de tip TaaS (Technology as a Service) care permite băncilor şi companiilor de asigurări să redefinească experienţa de client oferindu-i o călătorie digitală completă prin automatizarea inteligentă a proceselor digitale.

Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanţă, Deloitte România, a declarat: "Inspirată de reputaţia globală a Deloitte de lider în consultanţa în tehnologie şi digitalizare, echipa de tehnologie din România creează soluţii proprii pentru clienţi - cum este platforma de automatizare Processo, recent lansată - şi, în acelaşi timp, lucrează în parteneriat cu unele dintre cele mai importante şi inovatoare companii româneşti în acest domeniu, printre care şi FintechOS. Împreună abordăm nevoile instituţiilor financiare într-un mod complex, pentru a le însoţi în demersul de accelerare a transformării digitale".

Prin intermediul parteneriatului, echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanţă în management a Deloitte România gestionează procesul de personalizare şi de implementare de soluţii bazate pe tehnologia FintechOS, pentru a oferi companiilor financiare soluţii de transformare digitală complete şi inovatoare.

Deloitte România a lansat platforma de automatizare Processo, care permite companiilor crearea de modele de afaceri şi de decizie, precum şi integrarea cu sistemele pe care le folosesc deja. Aceasta se adresează IMM-urilor şi corporaţiilor, precum şi autorităţilor publice centrale şi locale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie