Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Deloitte România şi l-a numit pe Horaţiu Pîrvulescu în funcţia de Partener Audit şi lider al practicii din Timişoara

C.B.
Companii /

Horaţiu Pîrvulescu

Horaţiu Pîrvulescu

Deloitte România continuă procesul de consolidare a birourilor regionale şi l-a numit pe Horaţiu Pîrvulescu în funcţia de Partener Audit şi lider al practicii din Timişoara, începând din 18 mai 2020, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Horaţiu Pîrvulescu s-a concentrat în ultimii opt ani pe iniţiative menite să sprijine mediul antreprenorial. În noul său rol, el va contribui la dezvoltarea programului Deloitte Private, care se adresează companiilor private de toate dimensiunile, inclusiv antreprenorilor, IMM-urilor, startup-urilor şi afacerilor de familie.

"Prezenţa de 12 ani a Deloitte în Timişoara va deveni mai solidă odată cu venirea lui Horaţiu Pîrvulescu în echipa regională. El va contribui la dezvoltarea practicii de audit, precum şi la conectarea pieţei locale cu soluţiile noastre fiscale, juridice şi de consultanţă financiară, pentru a sprijini antreprenorii şi executivii de top din vestul ţării să-şi valorifice la maximum potenţialul de business", a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania şi Moldova.

Horatiu Pîrvulescu a acumulat experienţa în domeniul financiar-contabil lucrând în firme din domeniul serviciilor profesionale, în cadrul cărora şi-a început cariera ca asistent audit şi a avansat până la poziţia de partener, precum şi deţinând rolul de director financiar în companii din domeniul industriei şi al ospitalităţii. Înainte de a se alătura Deloitte, a lucrat pentru o altă firmă din Big 4. Este membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) şi al Association of Chartered Certified Accountants (FCCA). Are un MBA în marketing şi dezvoltare de business la Universitatea McGill din Canada şi este licenţiat în inginerie mecanică.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS