Abonament gratuit

Demisii în masă la spitalul din Orăştie

A.M.
Miscellanea /

Demisii în masă la spitalul din Orăştie

Managerul spitalului din Orăştie, Graţiela Achim a anunţat că mai mulţi medici din secţia ATI şi-au înaintat demisiile după apariţia Ordonanţei Militare 4.

"M-am trezit cu demisiile pe masă. (...) Ceea ce spun dumnealor, citez: "îmi simt viaţa în pericol din lipsa echipamentului de protecţie specific COVID-19". O asistentă a rămas, restul şi-au dat demisia", a spus Achim la Antena3.

Opinia Cititorului ( 9 )

 1. care e Medic cel care a operat cu simptome sau cei care fug de simptome ?

  1. Se duc la cabinetele particulare ale lor, au făcut averi din suferinta pacientilor si le este frică că mor si nu le cheltuiesc le rămăn vilele si ,,Jipurile,, RUȘINE LASILOR.

   In alte tari din Europa care se aflä in situatie asemanatoare si unde s-a decretat stare de urgenta,presedintele i-a obligat pe toti medicii din sistemul privat sa participe la aceasta lupta cu virusul! Medici din spitale si clinici private sunt obligati sa ajute in spitalele publice,de stat,daca este nevoie! Toate institutiile medicale private sunt obligate de presedinte sa trateze pacienti! Suntem in razboi!

  Pe timp de razboi fuga de pe front este considerata dezertare si tradare si se pedepseste aspru. Ma intreb acesti medici dezertori ce au in cap? Cand incaseaza banii multi pe card nu ii refuza? Eu cred ca acestia de la Orastie nu sunt medici adevarati si nu mai merita sa lucreze intr-un spital vreodata. Rusine..

  In primul rand cred că e o greșeală de management.

  Exista materiale protecție, exista proceduri pentru protejarea medicilor?

  Salariul nu e unicul ce contează. 

  Din punct de vedere legal pot sa-si dea demisia. Dar in situatia actuala, sub starea de urgenta, ministrul sanatatii le poate desfiinta diplomele de doctor pentru incalcarea juramintului depus.

  Astfel nu vor mai putea practica meseria de doctor si vreau sa le urez viata lunga in alt domeniu ! 

  1. Să i ,,degradeze,,ca pe timp de RĂZBOI, GUNOAIE NU MEDICI, sper că după ce va trece pandemia ei sa nu mai fie medici ci IUBITORI DE CARDURI .

  Acești nimeni fără caracter ar trbuii sa isi piardă dreptul de practică si sa înapoieze statului Român bani cheltuiti cu ei in facultate

  1. Sunt intru totul de acord. S-au facut medici numai ca sa ia spaga, iar cand trebuie sa-si faca meseria, fug (a propos, se mai depune juramantul lui Hipocrate). Iar sindicatele din sanatate ce fac? Ani de zile au cerut salarii si sporuri. Ce au facut concret pentru a imbunatati aprovizionarea spitalelor -inafara de a cere bani de la guvern? Au facut si cel mai mic efort pentru a gospodari cat mai eficient banii primiti? Si pe vremea ciumei negre erau medici care ingrijeau bolnavii. Si in plus, hai sa fim seriosi- daca se imbolnavesc au prioritate la tratament. Demisionarii nici n-ar trebui tratati de colegii lor care au ramas pe baricade

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS