Democracy International, la Bucureşti

S.B.
Miscellanea / 27 iulie

Democracy International, la Bucureşti

În contextul Conferinţei privind viitorul Europei, Asociaţia Pro Democraţia, împreună cu Democracy International din Germania, au organizat sâmbătă, 24 iulie, la Bucureşti, evenimentul "Remember Tour".

Evenimentul a avut loc într-un cadru diferit faţă de alte conferinţe, acesta fiind organizat în terasa THE PUB UNIVERSITĂŢII, un local din centrul Bucureştiului.

Întâlnirea a fost organizată cu scopul de crea un cadru de dialog prin care cetăţenii sunt invitaţi să îşi exprime opiniile, ideile despre cum şi-ar dori să arate Europa în viitor. În cadrul evenimentului prin subiectele abordate cu invitaţii, s-a urmărit formarea unei legături între ce s-a realizat până acum şi care ar fi sarcinile de viitor pentru Europa.

Din cele 10 subiecte de interes pentru Viitorul Europei, precum schimbări climatice şi mediu, sănătate, o economie mai puternică, justiţie socială şi locuri de muncă, UE în lume, valori şi drepturi, statul de drept, securitate, transformarea digitală, democraţie europeană, migraţie, educaţie, cultură, tineret şi sport, discuţiile au fost concentrate pe două dintre acestea şi au fost dezbătute împreună cu invitaţii şi participanţii.

În urma discuţiilor din cadrul evenimentului, ideile principale au fost îmbunătăţirea sistemului educaţional, formarea unui cadru în care cetăţenii să poată avea acces la informaţie, fără să fie victime ale dezinformării, precum si necesitatea digitalizării în sistemul de învăţământ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

24 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2167
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7803
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8628

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro