Democraţii solicită începerea urmăririi penale împotriva lui Mischie

Alina Vasiescu
Ziarul BURSA #Politică / 30 ianuarie 2004

Partidul Democrat solicită procurorului general al României să declanşeze din oficiu urmărirea penală împotriva lui Nicolae Mischie, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, considerînd că recentele promisiuni electorale ale acestuia constituie infracţiune (potrivit Legii alegerilor locale).

Preşedintele executiv al PD, Emil Boc, declară că Nicolae Mis-chie a anunţat, miercuri, că filiala Gorj a PSD va colabora cu disponibilizaţii din sectorul minier, constituiţi în "Liga Miron Cozma", în perspectiva alegerilor. Mischie a promis înfiinţarea a 2.500 de noi locuri de muncă în schimbul voturilor acestora.

"Declaraţiile lui Nicolae Mischie demonstrează că baronii PSD nu se dezmint şi că baronii locali, care au compromis campaniile electorale pentru alegerile locale parţiale desfăşurate în mai multe localităţi, precum şi referendumul din luna octombrie, pregătesc în prezent, la o scară mult mai largă, compromiterea, prin sistemul mitei electorale, a alegerilor locale, legislative şi prezidenţiale din acest an", susţine Emil Boc, care mai cere autorităţilor statului să treacă la acţiuni ferme împotriva celor care nu res-pectă legea. PD solicită PSD să renunţe la încurajarea liderilor locali în a folosi mita electorală, în locul argumentelor şi soluţiilor viabile.

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9030
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4936
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8925
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5798
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.6082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro