Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Depozitarul Central distribue dividendele pentru SIF Transilvania

B.D.
Companii /

Depozitarul Central distribue dividendele pentru SIF Transilvania

Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 24.10.2019 - 24.10.2022, distribuie dividende pentru acţionarii SIF Transilvania S.A. (simbol SIF3). Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2018, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,0121 lei, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei noastre.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 03.10.2019, mai informează sursa citată.

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 24.10.2019.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari, sau în numerar, la ghişeele bancare ale BRD Groupe Societe Generale S.A. din întreaga ţară.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. Bună seara.

  Dețin un cupon cu actiuni ,dat de stat in anii '90. Intre timp mi-am schimbat adresa de domiciliu. Îmi puteți spune,vă rog cum să procedez pentru a anunța actionarul principal despre acest fapt. Mentionez ca acțiunile sunt la Internațional Sinaia.

  Multumesc! 

  1. cine sa-ti raspunda ...ca trebuie sa platesti sa primesti dividendele

   Dragă Felicia, International SA Sinaia a fost retrasă de la cota Bursei de valori bucuresti din anul 2001. Registrul acționarilor este ținut chiar de către International SA Sinaia. Dacă plătește dividende prin mandat poștal atunci e necesar ca societatea să știe adresa ta exactă. Trebuie să vorbești la telefon cu ei sau prin e-mail sau scrie o scrisoare.Adresa lor de internet o găsești cu Google, adresa poștală e strada Avram Iancu nr.1, Sinaia, 106100, jud.Prahova. Societatea este bună, presupun că distribuie dividende, nu îți vinde acțiunile, păstrează-le în continuare. Toate cele bune.

  Buna ziua! Ma intereseaza, daca Rulmentul SA Brasov mai este inscrisa la SIF Transilvania...multumesc

  Desi este afisat ca se dau dividendele de la sif Transilvania pentru 2019,la banca mi s-a spus (azi) ca inca nu se dau. Va rog sa-mi spuneți de ce? Cu multumiri anticipate Dumitrescu N.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

18 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8582
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0972
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5132
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3220
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.4245

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie