Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Depozitarul Central distribue dividendele pentru SIF Transilvania

B.D.
Companii /

Depozitarul Central distribue dividendele pentru SIF Transilvania

Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 24.10.2019 - 24.10.2022, distribuie dividende pentru acţionarii SIF Transilvania S.A. (simbol SIF3). Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2018, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,0121 lei, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei noastre.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 03.10.2019, mai informează sursa citată.

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 24.10.2019.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari, sau în numerar, la ghişeele bancare ale BRD Groupe Societe Generale S.A. din întreaga ţară.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Bună seara.

    Dețin un cupon cu actiuni ,dat de stat in anii '90. Intre timp mi-am schimbat adresa de domiciliu. Îmi puteți spune,vă rog cum să procedez pentru a anunța actionarul principal despre acest fapt. Mentionez ca acțiunile sunt la Internațional Sinaia.

    Multumesc! 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS