Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

Depozitarul Central distribuie sumele emise de Imocredit IFN,International Investment Bank şi UniCredit Bank

D.B.
Miscellanea /

Depozitarul Central distribuie sumele emise de Imocredit IFN,International Investment Bank şi UniCredit Bank

Depozitarul Central va distribui, începând de miercuri, sumele de bani aferente cuponului nr. 10 pentru obligaţiunile emise de Imocredit IFN, valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni fiind de de 0,2592 de lei, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 13 ianuarie 2020. Obligatarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani aferente cuponului 10 prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia.

De asemenea, Depozitarul Central distribuie, începând de miercuri, sumele de bani aferente cuponului nr. 5 pentru obligaţiunile emise de International Investment Bank. Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr. 5, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 111,50 lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 19 decembrie 2019.

Pentru obligatarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar în contul participantului respectiv.

Totodată, instituţia distribuie, începând de miercuri, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 5 pentru obligaţiunile emise de UniCredit Bank (simbol UCB20, UCB22, UBC24). Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 201,10 lei, respectiv 211,18 lei şi 221,26 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

EDUCAŢIA

De la tablă la tabletă
DTLAWYERS

Curs valutar BNR

05 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8336
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0757
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3448
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.2285

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie