Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Depozitarul Central distribuie sumele emise de Imocredit IFN,International Investment Bank şi UniCredit Bank

D.B.
Miscellanea /

Depozitarul Central distribuie sumele emise de Imocredit IFN,International Investment Bank şi UniCredit Bank

Depozitarul Central va distribui, începând de miercuri, sumele de bani aferente cuponului nr. 10 pentru obligaţiunile emise de Imocredit IFN, valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni fiind de de 0,2592 de lei, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 13 ianuarie 2020. Obligatarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani aferente cuponului 10 prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia.

De asemenea, Depozitarul Central distribuie, începând de miercuri, sumele de bani aferente cuponului nr. 5 pentru obligaţiunile emise de International Investment Bank. Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr. 5, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 111,50 lei.

Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 19 decembrie 2019.

Pentru obligatarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar în contul participantului respectiv.

Totodată, instituţia distribuie, începând de miercuri, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 5 pentru obligaţiunile emise de UniCredit Bank (simbol UCB20, UCB22, UBC24). Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 201,10 lei, respectiv 211,18 lei şi 221,26 lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS