Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente CUPON 1 pentru obligaţiunile emise de BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A.

G.D.
Bănci-Asigurări / 31 martie

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente CUPON 1 pentru obligaţiunile emise de BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A.

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 31/03/2023, distribuie sumele de bani aferente CUPON 1 pentru obligaţiunile emise de BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A. (simbol BCR27), conform unui comunicat remis redacţiei. Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente CUPON 1, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecarei obligaţiuni este de 33800LEI.

Potrivit sursei citate, obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 16/03/2023.

Obligatarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro