Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente CUPON 2 pentru titlurile de stat emise în cadrul Programului Fidelis al Ministerului Finanţelor

A.F.
Miscellanea / 5 aprilie

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente CUPON 2 pentru titlurile de stat emise în cadrul Programului Fidelis al Ministerului Finanţelor

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 08/04/2024, distribuie sumele de bani aferente CUPON 2 pentru titlurile de stat emise de Ministerul Finanţelor (simbol R2504A). Emitentul va plăti deţinătorilor de titluri de stat sumele de bani aferente CUPON 2, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărui titlu de stat este de 5.50 LEI, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, deţinătorii de titluri de stat care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul deţinătorilor emitentului, la data de 28/03/2024.

Deţinătorii de titluri de stat care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani prin intermediul acestuia.

Pentru deţinătorii de titluri de stat care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificăriicadrului de reglementareaplicabildistribuiriidividendelorşi a oricăroraltesumecuvenitedeţinătorilor de valorimobiliare, distribuireadividendelor se efectueazăprinintermediulDepozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensaredecontareşiregistru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb