Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente Cuponului 2 pentru titlurile de stat emise în cadrul Programului Fidelis al Ministerului Finanţelor

G.D.
Bănci-Asigurări / 2 decembrie 2022

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente Cuponului 2 pentru titlurile de stat emise în cadrul Programului Fidelis al Ministerului Finanţelor

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 05/12/2022, distribuie sumele de bani aferente CUPON 2 pentru obligaţiunile emise de Ministerul Finanţelor (simbol R2312A), conform unui comunicat remis redacţiei. Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente CUPON 2, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 4 LEI.

Potrivit sursei citatem, obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 22/11/2022.

Obligatarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro