Abonament gratuit

Depozitarul Central va distribui sumele de bani pentru obligaţiunile emise de IMO22

M.I.
Miscellanea /

Depozitarul Central va distribui sumele de bani pentru obligaţiunile emise de IMO22

Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 15 ianuarie, va distribui sumele de bani aferente cuponului numărul 10 pentru obligaţiunile emise de IMOCREDIT IFN S.A. (simbol IMO22), se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Astfel, emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr. 10, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 0,2592 lei.

Potrivit sursei citate, obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 13 ianuarie 2020.

De asemenea , obligatarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani aferente cuponului 10 prin intermediul acestuia.

Toodată pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie