Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Depozitarul Central va restitui capitalul aferent anului 2016 pentru Fondul Proprietatea

Alexandra Cismaru
Piaţa de Capital /

Depozitarul Central

Depozitarul Central

Depozitarul Central informează investitorii că în perioada 27.03.2017-27.03.2020 distribuie sumele de bani corespunzătoare restituirii de capital aferente anului 2016, către acţionarii Fondul Proprietatea (simbol FP). Emitentul va plăti acţionarilor sumele de bani, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea restituirii de capital aprobată de AGEA este de 0,05 lei per acţiune, potrivit unui comunicat al depozitului.

Reprezentanţii transmit: "Acţionarii FP îndreptăţiţi să beneficieze de returnarea de capital menţionată, proporţional cu deţinerea din capitalul social plătit, sunt acei acţionari înregistraţi în data de 7 martie 2017 ("Data de înregistrare") în registrul acţionarilor ţinut de Depozitarul Central S.A. Pentru acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în contul deschis la participantul respectiv".

Potrivit comunicatului, pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari şi în numerar, la ghişeele bancare ale BRD- GSG S.A. din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS