Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Deputaţii ALDE întregesc grupul parlamentar al PSD

G.M.
Ziarul BURSA #Politică /

Deputaţii ALDE întregesc grupul parlamentar al PSD

Varujan Vosganian: "Decizia noastră este şi un prim pas spre constituirea unei alianţe electorale în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare" 

Toţi deputaţii ALDE, partid fondat de Călin Popescu Tăriceanu, s-au alăturat, de ieri, grupului PSD, conform anunţului făcut de la tribuna Camerei Deputaţilor de Varujan Vosganian. Este vorba despre şase deputaţi: Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişan şi Varujan Vosganian.

Deputatul Varujan Vosganian a declarat pentru Ziarul BURSA: "Am luat această decizie, deoarece ALDE nu mai avea numărul necesar de deputaţi pentru a avea un grup parlamentar, iar acest lucru ne crea o mulţime de probleme. De aceea am hotârât să colaborăm cu parlamentarii social-democraţi în cadrul grupului PSD. Există trei motive pentru care am decis astfel. Primul se referă la faptul că vom avea acces la ordinea de zi, la logistica parlamentară şi la un sediu în care să ne desfăşurăm activitatea. Al doilea motiv ţine de natura colaborării parlamentare. Avem multe proiecte legislative în comun cu cei de la PSD şi Pro România. În al treilea rând considerăm că decizia noastră este un prim pas spre constituirea unei alianţe electorale în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare. Precizez că deputaţii ALDE îşi păstrează calitatea de membrii ALDE, chiar dacă fac parte din grupul parlamentar al PSD".

La Senat nu a existat o asemenea decizie din partea parlamentarilor ALDE - printre senatorii ALDE numărându-se şi preşedintele formaţiunii politice, Călin Popescu Tăriceanu -, care au preferat să rămână în grupul senatorilor neafiliaţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. N-ai sediu Vosganiene? La Rahova este si bibliotecă!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie