Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Deschidere: Supercupa Europei, arbitrată de o femeie

Ziarul BURSA #Sport /

UEFA face paşi majori în încercarea de a oferi un loc consistent femeilor în fotbal în general şi în cel masculin în special. Supercupa Europei, Liverpool - Chelsea Londra, va fi arbitrată de franţuzoaica Stephanie Frappart.

Aceasta va fi ajutată de asistenţii Manuela Nicolosi şi Michelle O'Neal. Arbitru de rezervă va fi turcul Cuneyt Cakir, iar arbitru pentru asistenţa video va fi francezul Clement Turpin, ajutat de Francois Letexier, Mark Borsch şi Massimiliano Irrati.

"Va fi pentru prima dată când o femeie arbitru va conduce la centru un eveniment major masculin organizat de UEFA", se arată pe site-ul forului continental. În iulie, Frappart a arbitrat finala Cupei Mondiale la fotbal feminin, dintre SUA şi Olanda.

De asemenea, ea a condus semifinala Olanda - Anglia, a Campionatului European feminin din 2017, şi finala Campionatului European feminin under 19 din 2012. În aprilie, Frappart a devenit prima femeie arbitru din Ligue 1. Supercupa Europei se va disputa astăzi, la Istanbul, pe stadionul echipei Beşiktaş. Liverpool este deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, iar Chelsea Londra este câştigătoarea Ligii Europa.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS