Desemnarea noului Consiliu de Administraţie al TAROM

T.B.
Companii / 18 iunie

Desemnarea noului Consiliu de Administraţie al TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM salută desemnarea noului Consiliu de Administraţie, în urma deciziei Adunării Generale a Acţionarilor, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

Numirea Consiliului de Administraţie cu mandate convenţionale, de patru ani, este o măsură care marchează intrarea în normalitate pentru activitatea companiei. De asemenea, creează premisele de stabilitate necesare pentru implementarea planului de restructurare aprobat de Comisia Europeană, menit să asigure TAROM un parcurs solid în respectarea angajamentelor asumate faţă de publicul călător, care beneficiază de serviciile companiei, şi faţă de instituţiile implicate în aprobarea şi verificarea Planului, conform sursei.

În urma finalizării procedurii de selecţie, Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat cu majoritate de voturi numirea în funcţia de administrator în Consiliul de Administraţie TAROM, începând cu 15.06.2024, pentru Boagiu Anca Daniela, Bârcă Iuliana Cristina, Săsărman Monica, Iordache Costin Ionuţ, Marcu Mirel Alexandru, Ursu Mihăiţă şi Idolu Iulian Daniel. Urmărind reglementările privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice (OUG 109/2011) AGA stabileşte mandate de 4 ani pentru administratorii numiţi, cu o indemnizaţie fixă lunară brută în valoare de 12.500 lei, numai dacă cuantumul acesteia se încadrează în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli aprobat al companiei, se arată în comunicat.

În perioada următoare priorităţile companiei sunt legate de aplicarea planului de redresare pentru a asigura funcţionarea economică sustenabilă a companiei, consolidarea poziţiei TAROM în sectorul transporturilor aeriene şi oferirea de servicii de calitate pasagerilor noştri, transmite compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9731
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5973
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3086
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9669
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.5667

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb