Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Diana Şucu a lansat o platformă online de mobilier & accesorii pentru casă

A.I.G
Companii /

Diana Şucu a lansat o platformă online de mobilier & accesorii pentru casă

De când a renunţat la televiziune, acum 13 ani, Diana Şucu a intrat în lumea afacerilor. În 2014, Diana a adus în România Ethan Allen, un brand american de mobilier de lux, fanion peste Ocean. Doi ani mai târziu, acestuia i s-a alăturat Caracole, iar după alţi doi ani, Bernhardt Interiors. Recent, Diana Şucu a lansat Select Design un concept sub care au fost reunite toate brandurile pe care le reprezintă.

Noua platformă online vine în întâmpinarea pasionaţilor de design interior şi a celor care sunt în căutarea unor piese de mobilier şi accesorii premium, de care te bucuri o viaţă. Oferta Select Design by Diana Şucu include de la mobilier pentru hol, living, dining sau dormitor la accesorii diverse (tablouri, vaze, oglinzi de perete şi de pardoseală etc), toate lucrate în America de artizani pricepuţi, cu atenţie la cele mai mici detalii. Acestora li se adaugă textile pentru casă (lenjerii de pat, prosoape, halate de baie etc) de la brandul La Perla Home by Fazzini, excelenţa italiană în materie de textile pentru baie şi dormitor.

Pe lângă piese unicat pe piaţa din România, de o calitate excelentă şi cu un design special, Select Design by Diana Şucu vine şi cu alte propuneri de nerefuzat. De exemplu, designerii companiei le oferă clienţilor servicii de design interior gratuite, pentru ca aceştia să fie cu un pas mai aproape de casa mult dorită.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS