Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

DIICOT:Cinci persoane reţinute pentru trafic de droguri de mare risc

L.I.
Anticorupţie /

Cinci persoane reţinute pentru trafic de droguri de mare risc

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală au dispus duminică arestarea a cinci persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional şi trafic intern de droguri de mare risc. Reţinerea este valabilă pentru o perioadă de 24 de ore, conform unui comunicat al DIICOT.

Mai multe persoane printre care şi doi dintre inculpati au transportat din Spania şi au introdus pe teritoriul României cantitatea de aproximativ 27 de kilograme de cannabis, în vederea comercializării.

Structura cebntrală a DIICOT, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog au organizat o acţiune de prindere în flagrant a celor doi.

În urma cercetării, cei doi inculpaţi au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să comercializeze celorlalţi inculpaţi o cantitate de aproximativ 15 kg de cannabis. Anchetatorii au efectuat percheziţii la locuinţele din municipiului Bucureşti, de unde au ridicat alte 12 kg de cannabis. În urma acţiunilor au mai fost ridicate şi sumele 40.150 de lei şi 12.220 de euro, 6 telefoane mobile şi 6 cartele SIM.

Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 280.000 de euro.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus luni arestarea preventivă a celor cinci inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS