Abonament gratuit

DIICOT:Cinci persoane reţinute pentru trafic de droguri de mare risc

L.I.
Anticorupţie /

Cinci persoane reţinute pentru trafic de droguri de mare risc

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală au dispus duminică arestarea a cinci persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional şi trafic intern de droguri de mare risc. Reţinerea este valabilă pentru o perioadă de 24 de ore, conform unui comunicat al DIICOT.

Mai multe persoane printre care şi doi dintre inculpati au transportat din Spania şi au introdus pe teritoriul României cantitatea de aproximativ 27 de kilograme de cannabis, în vederea comercializării.

Structura cebntrală a DIICOT, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog au organizat o acţiune de prindere în flagrant a celor doi.

În urma cercetării, cei doi inculpaţi au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să comercializeze celorlalţi inculpaţi o cantitate de aproximativ 15 kg de cannabis. Anchetatorii au efectuat percheziţii la locuinţele din municipiului Bucureşti, de unde au ridicat alte 12 kg de cannabis. În urma acţiunilor au mai fost ridicate şi sumele 40.150 de lei şi 12.220 de euro, 6 telefoane mobile şi 6 cartele SIM.

Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 280.000 de euro.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus luni arestarea preventivă a celor cinci inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS