Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Diplomatul Cristian Tudor - desemnat şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Kuweit

A.I.
Politică /

Cristian Tudor (Sursă foto: Facebook)

Cristian Tudor (Sursă foto: Facebook)

Diplomatul Cristian Tudor a fost desemnat, joi, şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Kuweit, a anunţat, într-un comunicat de presă, Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit sursei citate, Cristian Tudor este, în prezent, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Statul Qatar, informează Agerpres.

"Îl felicit pe colegul nostru, ambasadorul Cristian Tudor, pentru binemeritata numire în funcţia de şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Kuweit. Îi doresc mult succes în noua sa poziţie" a declarat ministrul Afacerilor Externe, Ramona-Nicole Mănescu.

Această numire reconfirmă, totodată, rolul şi valoarea diplomaţiei române reprezentată cu succes la nivelul SEAE. Ministerul Afacerilor Externe continuă astfel demersurile privind promovarea candidaturilor diplomaţilor români în cadrul SEAE, având ca principal obiectiv asigurarea unei prezenţe active a candidaţilor români în cadrul diplomaţiei europene, pe măsura expertizei consolidate pe care aceştia o deţin în domenii diverse, se mai arată în comunicat.

Conform sursei citate, diplomat de carieră cu o bogată experienţă pe spaţiul Orientului Mijlociu, Cristian Tudor este vorbitor fluent de limba arabă. În perioada 2008-2012 a fost prim-colaborator al ambasadorului României în Siria, iar în perioada 2014-2015 a ocupat funcţia de director al Direcţiei Orientul Mijlociu şi Africa din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS