Directorul general al Goldring lansează un broker online de credite pentru IMM-uri şi startup-uri

F.D.
Piaţa de Capital / 2 noiembrie 2022

Virgil Zahan, directorul general al Goldring

Virgil Zahan, directorul general al Goldring

Virgil Zahan, directorul general al Goldring, lansează Finants.ro, platforma online de creditare dedicată IMM-urilor, primul One Stop Shop al surselor de finanţare, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Finants.ro va funcţiona nu doar ca un broker online de credite pentru companii din zona IMM, inclusiv startup-uri, ci ca un veritabil One Stop Shop al surselor de finanţare de care au nevoie antreprenorii. Este soluţia prin care ajutăm antreprenorii nu doar să primească cea mai potrivită finanţare, ci şi să economisească timp, extrem de preţios pentru cei care conduc afaceri. Mai mult decât atât, platforma oferă, totodată, şi un instrument de analiză financiară bazat pe date publice, un tool unde tu, antreprenor, poţi să-ţi compari indicatorii cu cei ai concurenţilor direcţi şi, mai relevant, cu benchmark-ul industriei în care activezi", a declarat Virgil Zahan.

Potrivit sursei citate, politica Finants.ro este "zero comision" pentru clienţii care accesează serviciile de analiză financiară şi partea de credite. Sursele de venit ale platformei sunt generate de lead-urile şi comisionul încasat de la finanţatori, în momentul în care solicitarea de finanţare este onorată.

Finants.ro livrează finanţatorilor un sumar al rezultatelor financiare împreună cu un scoring de sănătate financiară, pentru a scurta timpul dintre analiza dosarului de finanţare şi interesul manifestat pentru acordarea creditului. De asemenea, datele încărcate de antreprenori în platformă vor fi vizibile pentru acei ofertanţi pe care i-a acceptat, nu va fi necesară trimiterea aceloraşi date la fiecare finanţatori potenţiali, se mai arată în comunicat.

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9030
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4936
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8925
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5798
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.6082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro