Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Directorul general al Societe Generale va prelua preşedinţia FBF

T.T.
Bănci-Asigurări /

Frederic Oudea (Sursa foto: Twitter)

Frederic Oudea (Sursa foto: Twitter)

Frederic Oudea, directorul general al grupului Societe Generale, va prelua, începând cu data de 1 septembrie 2019, postul de preşedinte al Federaţiei Bancare Franceze (FBF), pentru o perioadă de un an, transmite AFP.

În conformitate cu statutul asociaţiei profesionale, Oudea îi va succeda în funcţie lui Laurent Mignon, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului bancar BPCE.

De asemenea, directorul general al Credit Agricole SA, Philippe Brassac, a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al FBF.

Înfiinţată în anul 2001, Federaţia Bancară Franceză (FBF) reprezintă cele 340 de bănci franceze şi străine care îşi exercită activitatea în Franţa.

Această asociaţie profesională intervine în toate aspectele ce ţin de reglementarea bancară şi financiară la nivelul francez, european şi internaţional. FBF dispune de reprezentanţe la Bruxelles şi Frankfurt, fiind o portavoce a unui sector care numără 362.800 de salariaţi.

Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare, are 154.000 de angajaţi şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume. În România, BRD - Groupe Societe Generale este cea de-a treia bancă după totalul activelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie