Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Dispuntele de la SIF Transilvania continuă

A.I.
Piaţa de Capital /

Dispuntele de la SIF Transilvania continuă

Hotărârile acţionarilor din 28 aprilie privind atragerea răspunderii lui Fercală şi Carapiti, contestate în instanţă

Hotărârile acţionarilor SIF Transilvania (SIF3) din data de 28 aprilie, prin s-a aprobat pornirea acţiunii în răspundere a fostului preşedinte executiv Mihai Fercală, şi a lui Dumitru Carapiti, pentru prejudicierea SIF-ului cu 0,623 milioane lei, au fost contestate în instanţă.

SIF Transilvania a anunţat, printr-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB) că la sediul societăţii a fost comunicată acţiunea formulată de către reclamanţii Cherata Diciu si Cristian-Lucian Dan, prin care solicită constatarea nulităţii absolute a punctelor 11, 13, 14, 15 si 16 ale Hotărârii AGOA a SIF Transilvania din 28 aprilie 2020, în forma publicată în anexa la Raportul curent nr.5/04 mai 2020. 

Pe lângă atragerea răspunderii celor doi, aceste decizii mai includ desemnarea lui Marius Moldovan ca să execute, în justiţie, pe cheltuiala societăţii, acţiunea în răspundere împotriva lui Mihai Fercală şi Dumitru Carapiti şi împuternicirea sa să îndeplinească formalităţile de înregistrare şi publicare a hotărârilor acţionarilor.

Acţiunea face obiectul dosarului nr. 1880/62/2020 al Tribunalului Braşov, se află în procedura de regularizare şi nu a fost acordat primul termen de judecată, se mai arată în comunicatul de ieri al SIF Transilvania.

De asemenea, societatea aminteşte că, în conformitate cu informaţiile disponibile pe portalul instanţelor de judecată, pe rolul Tribunalului Braşov sunt înregistrate dosarele nr. 2187/62/2020 şi nr. 2253/62/2020 având ca obiect Cereri în baza OUG nr. 116/2009, unde ca părţi figurează Fercală Mihai - petent, SIF Transilvania prin reprezentant legal - petent şi Oficiul Regstrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov, prin reprezentant legal - intimat.

Aceste dosare se află în procedura de regularizare şi nu a fost acordat primul termen de judecată.

Opinia Cititorului ( 9 )

 1. Tare mi-e teama ca o sa fie mai rau cu Fratila decat cu Fercala.

  1. Tare mi-e teama ca habar n-ai despre ce vorbești !

   Fratila e un membru in C.S.

   La conducere este MARIUS MOLDOVAN .

   Nu-i mai atribuiti atatea lui FRATILA. El a fost intradevar consecvent , si fara el nu se putea , dar omul isi vede de treba lui, nedorind nici o functie in C.S. 

   Care este eroarea?

   Ce te face sa crezi ca Fratila este corect? Nu am auzit nimic bun in acest sens despre Fratila. 

   Eroarea este ca Fratila nu are poziția lui Fercală ... nici in Sif 3 , nici altundeva ...

   Aruncați cu vorbe goale și Etichete populiste ... urmează sa îl plângeți pe Fecala.. succes! Nu va obliga nimeni sa aveți actiuni Sif3...  

   In rest, studiază cine conduce Sif-ul, ce înseamnă sistem dualist, pune mâna pe carte, și descoperi singur eroarea de raționament ! 

   Da, SIF-ul e condus de un electrician si de unul cu studii la privat, pe bani, ca la stat mai trebuie sa si inveti...

   Vrei sa luam fiecare "conducere" numita de fercala, cel puțin la societățile de turism? Sa vezi acolo competenta! Crezi ca doctoratele fam. Fercala, au făcut gaura n cer cu descoperirile lor! Nu contează, cine i la conducere acum! Doar ca ajunge, ce a fost!i Își vor face și ei... Ca sa fiți mulțumiți unii! :)))) studii ca a lu nea.

  Sa conteste, prin interpusi , sa vada si ei cum este !

  Nu ma surprinde contestarea acelor hotărâri de Fercală! Cât de prost sa fii sa crezi ca un actionar cu 1000 de acțiuni contesta in instanțai începerea acțiunii , pe cheltuiala lui( cheltuiala presupune bani pentru onorariul avocatului).Numai un tâmpit poate crede ca un actionar care încasează dividende de 40 lei/an, poate nici atât se angrenează intr-un proces sa-l apere pe Fercală sau pe oricare! Sa fim serioși!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

18 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8582
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0972
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5132
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3220
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.4245

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie