Distribuţie Oltenia aplică măsuri extinse de siguranţă şi protecţie pentru personalul operativ

D.F.
Companii /

Distribuţie Oltenia aplică măsuri extinse de siguranţă şi protecţie pentru personalul operativ

Distribuţie Oltenia aplică măsuri extinse de siguranţă şi protecţie pentru personalul operativ şi implicit pentru consumatorii de energie electrică, în contextul pandemiei de coronavirus, anunţă operatorul într-un comunicat transmis luni Agerpres.

"Dotarea şi echiparea turelor operative cu echipamente de protecţie şi soluţii dezinfectante, instruirea acestora conform noilor protocoale de intervenţie în reţea, impuse de contextul epidemiologic curent, executarea cu prioritatea a unor lucări de mentenanţă a reţelelor sunt doar câteva dintre acţiunile derulate de operatorul Distribuţie Oltenia în această perioadă cu statut special", se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii Distribuţie Oltenia susţin că au păstrat un dialog continuu cu partenerii săi, având în vedere contextul actual, pentru stabilirea unui mod uniform de colaborare.

Astfel, electricienii prestatorilor de servicii ai Distribuţie Oltenia îşi vor desfăşura activitatea ţinând cont de următoarele reguli minime: personalul operativ va fi dotat cu măşti de protecţie de unică folosinţă, mănuşi de unică folosinţă, dezinfectant pe baza de clor sau alcool (la nivel de persoana/echipă de lucru), şerveţele dezinfectante, costume de protecţie, ochelari/vizieră.

Totodată, vor păstra în permanenţă regulile de siguranţă şi protecţie personală şi vor evita apropierea la o distanţă mai mică de doi metri de orice persoană. De asemenea, se va efectua activitatea în echipe de maxim două persoane. Pentru echipe mai mari de două persoane este obligatorie echiparea întregii echipe cu cel puţin măşti şi mănuşi de protecţie, iar după fiecare intervenţie sau contact cu o persoană străină, se spală mâinile cu apă şi săpun timp de 20 secunde şi se vor dezinfecta cu alcool sanitar sau dezinfectant.

O altă măsură este reprezentată de evitarea aglomeraţiei şi a deplasărilor cu mijloace de transport în comun, curăţarea periodică a suprafeţelor cel mai des folosite cu dezinfectanţi pe bază de alcool sanitar (ex: telefonul mobil, autovehiculele), iar implementarea procedurilor de lucru se vor face din ghiduri de lucru specifice, prin care se reglementează modul de acţiune al electricienilor/ lucrătorilor în această perioadă.

De asemenea, Distribuţie Oltenia, alături de firmele partenere, vor asigura efectuarea cu prioritate a următoarelor tipuri de lucrărilor de mentenanţă în reţea: lucrări de depistare şi eliminare incidente cât şi a celor de reparaţie accidentală a reţelei, pentru evitarea apariţiei unor incidente sau avarii (prevenire de avarii), în mod necondiţionat, precum şi lucrări de restabilire a stării tehnice a reţelelor electrice şi lucrări provizorii executate în condiţii deosebite, necesare realimentării cu energie electrică a consumatorilor.

Totodată, reprezentanţii Distribuţie Oltenia vor efectua cu prioritate lucrări de ridicare indisponibilitate apărute în reţelele electrice de distribuţie şi reparaţii echipamente energetice, lucrări de reparaţie a reţelelor electrice, în situaţii care impun risc de incendiu sau de electrosecuritate. Totodată, se vor efectua cu prioritate lucrări planificate cu impact mic în întreruperea alimentării cu energie electrice a consumatorilor şi în special în zone de reţea în care lucrătorii nu vin în contact cu populaţia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

18 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0405
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5329
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2202

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro