Divizia CIS a Zitec a înregistrat o cifră de afaceri de 1,85 milioane de euro în 2022

S.B.
Companii / 22 februarie

Divizia CIS a Zitec a înregistrat o cifră de afaceri de 1,85 milioane de euro în 2022

Divizia Continuous Improvement Services (CIS) a companiei Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing din România, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 1,85M euro, de 5 ori mai mare decât cea obţinută în 2020, anul lansării sale.

Echipa CIS adresează servicii de mentenanţă evolutivă, îmbunătăţire continuă a site-urilor şi aplicaţiilor web, securitate şi web design.

Sub Ionuţ Cociaş, Business Line Director, echipa CIS a ajuns în 2022 la 36 de membri activi, aceasta având o creştere de 56% faţă de anul precedent. Cu un background tehnic în Web Development şi Design, o experienţă profesională de 10 ani în companie din care 2 ani în rolul de Head of Business Development, Ionuţ Cociaş coordonează livrarea agilă a proiectelor medii şi mari pentru companii care au nevoie de un pachet complet de servicii - imagine perfectă, calitate în implementare şi intervenţii rapide. În 2022, divizia CIS a înregistrat o creştere a veniturilor de 1,85M euro, cu 66% mai mult faţă de procentul obţinut în 2021.

"Prin serviciile pe care le oferim încercăm să ajutăm clienţii să evite stresul mentenanţei software, dându-le, suplimentar, acces la o paletă de servicii livrate la standarde recunoscute internaţional. Companiile cu care lucrăm văd în formula de colaborare pe care noi o propunem avantajul de a avea acces la un one stop shop care cuprinde şi servicii conexe precum Design, Front-End, Digital Marketing, pentru care nu este necesar să subcontracteze adiţional alte companii.

De fapt, orice proiect care ajunge la noi, indiferent de dimensiune, beneficiază de know-how-ul unei echipe multifuncţionale formată din minimum 2 developeri şi un project manager. Putem aborda o paletă largă de proiecte, plecând de la construirea unui site de prezentare cu funcţionalităţi minime pană la mentenanţa unor sisteme complexe sau crearea de design-uri web cu funcţionalităţi customizate. Pentru 2023, ne propunem ca prin mentenanţă evolutivă şi web design să ajutăm tot mai multe companii să exploreze transformarea digitală în deplină siguranţă şi să se bucure de utilizatori satisfăcuţi, printr-un software bine înţeles, întreţinut şi îmbunătăţit în timp" explică Ionuţ Cociaş, Business Line Director

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

28 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9481
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5740
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9827
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6203
Gram de aur (XAU)Gram de aur287.1510

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro