Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Divorţul fondatorului Amazon s-a finalizat cu un acord de 38,3 miliarde de dolari

V.I.
Miscellanea /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Divorţul fondatorului Amazon Jeff Bezos de soţia sa MacKenzie Bezos, cu care a fost căsătorit timp de 25 de ani, a fost finalizat vineri, de către un judecător din Seattle, creând condiţiile ca aceasta să primească acţiuni Amazon în valoare de 38,3 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

În luna aprilie, Amazon, cel mai mare retailer online din lume, a anunţat într-un document depus la autoritatea de reglementare a sectorului financiar din SUA că 4% din acţiunile companiei, respectiv 19,7 milioane de acţiuni, vor fi înregistrate pe numele MacKenzie Bezos, după aprobarea divorţului în instanţă.

Cuplul şi-a anunţat intenţia de a divorţa în ianuarie, provocând o anumită îngrijorare că Jeff Bezos va rămâne cu drepturi de vot mai mici la Amazon, sau că el sau MacKenzie şi-ar putea lichida poziţiile.

Jeff Bezos va păstra o participaţie de 12% la Amazon, în valoare de 114,8 miliarde de dolari, şi va rămâne cel mai bogat om din lume. MacKenzie Bezos a declarat că îi va oferi acestuia drepturile de vot ale acţiunilor sale.

În luna mai, MacKenzie a anunţat că va dona jumătate din averea sa pentru caritate, alăturându-se campaniei "Giving Pledge", lasată în 2010 de miliardarul Warren Buffett şi co-fondatorul Microsoft, Bill Gates.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS