DM Drogerie Markt devine membru al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România

J.P.
Companii /

Începând cu luna octombrie 2020, DM Drogerie Markt a devenit membru al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România - AMRCR, conform unui comunicat trimis redacţiei.

În prezent, în România, pe lângă depozitul logistic şi sediul central din Timişoara, sunt operaţionale un număr de  113 magazine DM Drogerie Markt, în cadrul cărora lucrează aproximativ 1.000 de angajaţi.

DM Drogerie Markt este un retailer de cosmetice şi bunuri de larg consum din Germania, iar la nivel internaţional compania are peste 3.700 de filiale.

 

"Ne alăturăm cu încredere Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România pentru a contribui la consolidarea unui dialog transparent şi eficient între mediul de afaceri şi autorităţile decizionale, mai ales în contextul general economic şi social extrem de dificil pe care îl traversăm", a declarat Anita POP - Director HR şi Regiune Vânzări - DM Drogerie Markt România.

"Suntem bucuroşi că asociaţia noastră continuă să se mărească şi să se consolideze. Sperăm că interacţiunea pe care o avem la diverse niveluri instituţionale - în primul rând prin intermediul Comitetului pentru Parteneriarul cu Mediul de Afaceri ai cărui membri suntem - va contribui la elaborarea unor abordări fezabile şi predictibile la problematicile semnalate de către membrii asociaţiei noastre în domeniul retailului alimentar şi nealimentar", a adăugat la rândul său George BĂDESCU, Director Executiv AMRCR.

 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

02 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8721
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0434
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3981
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.9394

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie