Donald Trump nu poate depune o garanţie completă în procesul de fraudă din New York

S.B.
Internaţional / 28 februarie

Donald Trump nu poate depune o garanţie completă în procesul de fraudă din New York

Donald Trump nu poate depune o garanţie completă în timp ce face apel la o hotărâre privind plata a 454,2 milioane de dolari, pe care un judecător a impus-o în cazul de fraudă civilă din statul New York şi doreşte, în schimb, să ofere o garanţie de 100 de milioane de dolari, au spus avocaţii săi, miercuri, informează news.ro.

Trump face apel la o decizie din 16 februarie a judecătorului Arthur Engoron, de la curtea de stat din Manhattan, care include o interdicţie de trei ani de a ocupa un rol de top la orice companie din New York sau de a solicita împrumuturi de la băncile înregistrate în stat.

Engoron s-a pronunţat într-un caz introdus în justiţie de procurorul general al statului, Letitia James, care l-a acuzat pe fostul preşedinte şi compania familiei sale de exagerarea valorii proprietăţilor sale pentru a-şi umfla avereanetă şi a obţine condiţii mai bune de împrumut şi asigurare.

Judecătorul i-a impus lui Trump o penalizare de 354,9 milioane de dolari, care până săptămâna trecută a crescut la 454,2 milioane de dolari, cu dobândă.

În fiecare zi se adaugă o dobândă de 112.000 de dolari.

Într-un dosar la Divizia de Apel, o instanţă de apel de nivel mediu, avocaţii lui Trump au spus că "valoarea exorbitantă şi punitivă a hotărârii, împreună cu o interdicţie generală ilegală şi neconstituţională a tranzacţiilor de împrumut, ar face imposibilă asigurarea şi depunerea unei garanţii complete. "

Ei au spus că o garanţie de 100 de milioane de dolari, împreună cu "vastele" proprietăţi imobiliare ale lui Trump şi supravegherea continuă de către un monitor desemnat de instanţă pentru Organizaţia Trump, ar fi mai mult decât suficientă pentru a asigura procesul.

Avocaţii lui Trump au încercat, de asemenea, să suspende temporar executarea hotărârii în timpul apelului său, spunând că acesta ar suferi "un prejudiciu ireparabil" dacă James ar forţa vânzarea activelor sale imobiliare pentru a strânge capital.

Biroul lui James nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

O companie de garanţie ar fi în criză pentru orice plată dacă Trump ar pierde apelul şi s-ar dovedi în imposibilitatea de a plăti. De asemenea, ar putea avea dificultăţi de colectare dacă Trump, favoritul nominalizării la preşedinţia republicană, ar revendica Casa Albă de la democratul Joe Biden.

De asemenea, Trump încearcă să evite depunerea unei garanţii integrale în timpul unui apel aşteptat împotriva verdictului de defăimare de 83,3 milioane de dolari de luna trecută în favoarea scriitoarei E. Jean Carroll.

El i-a cerut judecătorului din acel caz să-l lase să facă recurs fără a depune o garanţie sau, alternativ, prin depunerea unei garanţii neasigurate de cel mult 24,5 milioane de dolari.

Opinia Cititorului ( 4 )

 1. Este abia la inceput mai sunt zeci de procese .

  Adica Portocaliul Artificial vrea ca tocmai acele proprietati a caror valoarea le-a umflat sa poata fi folosite acum drept garantie: prostie la patrat!

  Esti condamnat pentru frauda si apoi vrei sa iti fie recunoscute "vastele proprietăţi imobiliare"? 

  Ar fi ca si cand hotul ar putea folosi prada furata ca sa depuna cautiune ca sa poata fi liber din nou!

  Daca asta ajunge presedinte trebuie sa emigram foarte rapid undeva prin Univers, caci pe Terra o sa inceapa debandada... 

  1. Trump va castiga in apel acolo unde judecatorii mai stiu Constitutia. Umflarea valorii unor active e sport national in SUA pt a lua credite, in 2008 le umflau bancile daca tie nu ti dadea in gand...

   Nu inseamna ca nu trebe sa plateasca - daca tot faci referire la lege. Trompeta o sa si-o ia :)

APA NOVA
hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6687
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1404
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8125
Gram de aur (XAU)Gram de aur357.7647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb