Două clădiri de birouri din Asia sunt certificate IMMUNE Powerful

G.D.
Companii / 15 iunie 2022

Două clădiri de birouri din Asia sunt certificate IMMUNE Powerful

Două clădiri de birouri aparţinând unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Filipine, MREIT Inc., au primit certificarea IMMUNE Shell & Core la nivel Powerful - 4 stele, şi devin astfel primele clădiri certificate IMMUNE din Asia, conform unui comunicat remis redacţiei. MREIT Inc. este o companie Megaworld ce funcţionează ca un fond de investiţii imobiliare.

Potrivit sursei citate, certificarea IMMUNE Building Standard, dezvoltată de Genesis Property pentru a atenua provocările pandemiei pentru spaţiile construite şi adoptată de companii din întreaga lume pentru a sublinia angajamentul pentru clădiri mai sănătoase pentru viitor, continuă să câştige recunoaştere la nivel mondial ajungând în Asia.

"Ne-am început călătoria la scurt timp după apariţia pandemiei, dezvoltând IMMUNE Building Standard ca o referinţă pentru clădirile sănătoase ale viitorului. Acum, la un an şi jumătate de la certificarea primei clădiri IMMUNE, marcăm o nouă etapă în Asia, împreună cu echipa Megaworld. Cu fiecare nouă proprietate care adoptă standardul IMMUNE Building Standard, recunoaştem nu numai interesul în creştere, ci şi angajamentul clar al sectorului imobiliar de a crea un mediu de lucru mai sănătos pentru oameni, companii şi economii din întreaga lume", a spus Liviu Tudor, fondator Genesis Property şi preşedinte al European Property Federation.

Certificarea IMMUNE Shell & Core, acordată de Healthy by Design Building Institute (HDBI), a fost obţinută de Megaworld după implementarea, în spaţiile comune ale clădirilor, a majorităţii măsurilor incluse în IMMUNE Assessment Scoring Index. Acesta este un instrument de evaluare dezvoltat de Genesis Property, un membru important al European Property Federation şi dezvoltator de birouri de clasa A, subliniază sursa citată.

"Suntem foarte mândri să devenim primul beneficiar al certificărilor IMMUNE Building Standard în Asia. Sperăm să facem din această realizare un punct de referinţă pentru toate proprietăţile din portofoliul nostru şi aşteptăm cu nerăbdare să ne certificăm toate activele în viitor. Suntem interesaţi de dezvoltarea locală şi de crearea de medii de lucru sigure, benefice nu doar ocupanţilor clădirilor de birouri, ci şi comunităţilor din jurul proiectelor noastre imobiliare. De aceea, certificarea este un pas foarte important pentru MREIT şi suntem cu adevărat onoraţi să primim această recunoaştere", a spus Kevin L. Tan, preşedinte şi CEO al MREIT Inc.

Căile de acces şi spaţiile comune din cele două clădiri din Eastwood City, primul complex dezvoltat de Megaworld în zona metropolitană a capitalei filipineze Manila, au fost reconfigurate şi dotate cu sisteme touchless şi sisteme de igienă îmbunătăţite. Clădirile beneficiază acum de igienizare sporită în zonele de intrare, în holurile lifturilor sau în zona scărilor.

"MREIT merită apreciere pentru ingeniozitatea şi rezilienţa de care a dat dovadă în a face din clădirile sale un loc mai sigur pentru clienţi, parteneri şi angajaţi, devenind astfel un deschizător de drumuri în domeniul său şi în regiune", a spus Darren Allen, Director în cadrul Healthy by Design Building Institute.

IMMUNE se bazează pe o investiţie practică în Healthy by Design System (HbDS), care încorporează o reţea de senzori specializaţi ce măsoară parametrii mediului interior, cum ar fi aerul, umiditatea, temperatura sau nivelul de CO2, dispozitive şi tehnologii, echipamente specializate, personal dedicat precum IMMUNE Steward, şi noi facilităţi care promovează practici operaţionale şi pentru sănătate. Un evaluator de clădiri autorizat desfăşoară procesul de evaluare şi recomandă certificarea IMMUNE a unei proprietăţi cu una dintre cele trei etichete: Puternic (3 stele), Solid (4 stele) sau Rezilient (5 stele), se mai arată în comunicat.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro