Două proiecte Enel, incluse în Planul Ernst and Young pentru Relansare şi Rezilienţă post COVID-19 pentru Europa

J.P.
Miscellanea / 03 septembrie 2020

Două proiecte Enel, incluse în Planul Ernst and Young pentru Relansare şi Rezilienţă post COVID-19 pentru Europa

Două proiecte Enel, în valoare de 1,8 miliarde euro, care sunt dezvoltate în Spania şi Italia, au fost incluse în Planul Ernst and Young pentru Relansare şi Rezilienţă post COVID-19 pentru Europa, a anunţat azi grupul italian, conform news.ro.

Ernst and Young a publicat joi raportul "Un Plan Verde de Relansare şi Rezilienţă post COVID-19 pentru Europa", identificând peste 1.000 de proiecte verzi gata de implementare care pot crea în scurt timp valoare socială, de mediu şi economică în limitele cadrului pentru relansarea post Covid.

Potrivit EY, se aşteaptă ca aceste proiecte să necesite aproximativ 200 de miliarde de euro în investiţii publice şi private şi să susţină peste 2 milioane de locuri de muncă.

"Două proiecte Enel sunt incluse în raportul EY, după cum urmează: În Italia, un proiect în valoare de peste 400 de milioane de euro, pe care Enel Green Power şi partenerii săi îl explorează, denumit '3SUN Mega fabrică: o mega fabrică durabilă italiană pentru module fotovoltaice', ce urmăreşte construirea unei instalaţii care se aşteaptă să mărească producţia fabricii 3SUN a Enel Green Power la peste 3 GW / an, de la 200 MW / an în prezent, valorificând oportunitate oferită de tehnologia heterojuncţiei", arată Enel.

De asemenea, în Spania, un proiect al companiei Endesa, din cadrul grupului, în valoare de 1,4 miliarde de euro în Teruel, pentru înlocuirea şi conversia unei centrale pe cărbune în instalaţii de 1.585 MW de energie solară şi 140 MW de energie eoliană, cu sisteme de stocare în baterii pentru un total de 160 MW.

Enel este cea mai mare companie de utilităţi din Europa după EBITDA raportat. Grupul Enel activează în peste 30 de ţări din lume, gestionând peste 86 GW capacitate de producţie de energie. Enel distribuie electricitate printr-o reţea de peste 2,2 milioane de kilometri şi are circa 74 de milioane de utilizatori casnici şi companii în toată lumea, ceea ce reprezintă cea mai mare bază de clienţi comparativ cu firmele europene din domeniu.

Divizia de energii regenerabile Enel Green Power este cea mai mare companie privată cu activităţi de producţie din surse regenerabile din lume; operează unităţi de producţie cu o capacitate de peste 46,4 GW din surse eoliene, solare, geo-termale şi hidro în Europa, cele două Americi, Africa, Asia şi Oceania.

Endesa gestionează în prezent, prin Enel Green Power España, peste 7.507 MW de putere instalată din surse regenerabile în Spania, din care 4.711 MW sunt hidrocentrale convenţionale şi restul de 2.796 MW provin din eolian (2.362 MW), solar (352 MW), mini-hidro (79 MW) şi alte surse de energie regenerabilă (3 MW).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

21 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0148
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5251
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5099
Gram de aur (XAU)Gram de aur241.5144

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro