Dragoş Călin, noul director general al Băncii Române de Credite şi Investiţii

A.P.
Companii / 01 martie

Dragoş Călin

Dragoş Călin

Dragoş-Alexandru Călin se alătură echipei Băncii Române de Credite şi Investiţii (BRCI), începând cu data de 1 martie 2021, când va prelua mandatul de Director General Adjunct - Divizia Comercial, de la Dan-Horaţiu Popa, potrivit unui comunicat de presă al Băncii Române de Credite şi Investiţii.

Cu o experienţă de peste 19 ani în domeniul bancar, Dragoş-Alexandru Călin a ocupat funcţia de Head of Sales, în cadrul First Bank, iar anterior a făcut parte din echipele Bancpost, Raiffeisen şi Credit Europe Bank.

George Ciobănaşu, preşedintele Consiliului de Supraveghere al BRCI, afirmă: "Începand cu 01 martie, Dan Popa care a asigurat coordonarea Diviziei Comerciale, demararea şi implementarea strategiei de business, din poziţia sa de Director General Adjunct - Divizia Comercial, va preda ştafeta unui nou coleg, Dragoş Călin. Cu o experienţă bancară de peste 19 ani în domeniul comercial, Dragoş Călin se va alătura echipei BRCI, după ce a deţinut funcţia de Head of Sales în cadrul First Bank. De asemenea, Dragoş-Alexandru Călin are expertiză şi în activitatea de analiză credite, deţinând anterior funcţia de Director Executiv - Small Business Banking în cadrul Bancpost. Îi mulţumim domnului Dan Popa pentru toată activitatea şi contribuţia sa în cadrul BRCI, în această perioadă dificilă, şi suntem convinşi că împreună cu Dragoş Călin vom avea o dezvoltare organizaţională care să ne permită să fim mai performanţi, atât la nivel individual, cât şi ca echipă".

Exercitarea de către Dragoş Călin a responsabilităţilor aferente funcţiei de Director General Adjunct - Divizia Comercial se va realiza după data obţinerii aprobării prealabile a Băncii Naţionale a României (BNR).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Faceti un efort si ganditi va si la mediul privat,chiar merita.Cu recunostinta.Succes Domnule.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

23 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9257
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0852
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4639
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6702
Gram de aur (XAU)Gram de aur234.5622

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro