DUMITRU CHISĂLIŢĂ, PREŞEDINTE ASOCIAŢIA ENERGIA INTELIGENTĂ:"Rezolvarea haosului de pe piaţa de energie presupune rezolvarea problemelor de sistem"

S.B.
Miscellanea / 25 august

"Rezolvarea haosului de pe piaţa de energie presupune rezolvarea problemelor de sistem"

Rezolvarea haosului de pe piaţa de energie presupune rezolvarea problemelor de sistem şi rezolvarea problemelor punctuale ale consumatorilor, susţine Dumitru Chisăliţă, preşedintele Asociaţiei Energia Inteligentă, într-un material publicat pe site-ul asociaţiei.

"Vremea teoriilor a trecut, trebuie să ne coborâm şi să vedem ce se întâmplă în jurul nostru, inclusiv să recunoaştem că suferinţa consumatorilor are la bază greşelile trecute şi prezente făcute în piaţa de energie" scrie acesta în materialul menţionat.

"În ultima perioadă foarte mulţi consumatori au reclamat probleme în raporturile comerciale cu furnizorii lor. Această situaţie, iminentă într-o piaţă, a atras 10.000 de reclamaţii la nivelul ANRE în primele 6 luni ale anului 2021. Ceea ce trebuie să înţeleagă consumatorii este că aceste reclamaţii nu determină rezolvarea a problemelor consumatorilor, acestea trebuie să fie rezolvate tot între consummator şi furnizorul său (cel cu care nu se înţelege). Astfel, în conformitate cu legislaţia în vigoare ANRE are rolul dor de a verifica respectarea legislaţiei de către un furnizor şi nu emite soluţii în conflictele comerciale dintre un consumator şi furnizorul său. Tocmai din această cauză majoritatea reclamaţiilor făcute la ANRE, nu duc la rezolvarea situaţiei ridicate de consumator, acesta urmând să-şi rezolve mai departe singuri problemele, sau de cele mai multe ori să plece capul şi să accepte situaţi impusă de furnizor" scrie Chisăliţă în materialul citat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Înăuntrul Bursei de Valori din Bulgaria

Dtlawyers
BTPay
Apanova
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9467
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2501
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6354
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8655
Gram de aur (XAU)Gram de aur244.9416

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro