Abonament gratuit

E-Distribuţie Dobrogea sprijină eforturile echipelor medicale în lupta împotriva COVID-19

A.M.
Companii /

E-Distribuţie Dobrogea sprijină eforturile echipelor medicale în lupta împotriva COVID-19

E-Distribuţie Dobrogea, operatorul de distribuţie a energiei electrice parte a Grupului Enel din România, sprijină eforturile echipelor medicale în lupta împotriva COVID-19, prin conectarea la reţeaua electrică a spitalului militar de campanie din Constanţa, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Proiectul de conectare a inclus amplasarea unui transformator de medie-joasă tensiune, întrerupătoare, cutii de distribuţie şi toate echipamentele necesare pentru alimentarea din reţeaua de joasă tensiune.

Valoarea echipamentelor şi a lucrărilor efectuate de E-Distribuţie Dobrogea în zilele trecute este de aproximativ 30.000 de euro, întreaga sumă fiind susţinută de companie.

Un proiect similar a fost realizat săptămâna trecută de E-Distribuţie Muntenia, la spitalul militar de campanie de lângă Bucureşti.

În ultimele săptămâni, Enel România a implementat o serie de măsuri menite să contribuie la reducerea răspândirii COVID-19, din grijă pentru comunităţile pe care le deserveşte, pentru clienţi şi angajaţi. Prin urmare, toate activităţile care implică contactul direct cu publicul au fost suspendate, clienţii având la dispoziţie canale alternative de comunicare.

De asemenea, Enel România a activat regimul de smart working (tele-muncă) pe termen lung pentru toate activităţile angajaţilor săi pentru care acesta este aplicabil, cu excepţia activităţilor esenţiale care nu suportă întârziere, care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului şi securitatea sistemului electric naţional.

De asemenea, compania a pregătit un plan de continuitate, pentru a asigura siguranţa în furnizarea energiei electrice în zonele care ar putea fi declarate "zone roşii" de către autorităţi.

În acest sens, companiile E-Distribuţie continuă să desfăşoare activităţi tehnice şi operaţionale pentru a asigura continuitatea distribuţiei de energie electrică în condiţii sigure, în special pentru instituţii critice, precum spitale şi centre de carantină.

În contextul actual, când fiecare dintre noi poate lua câteva măsuri de prevenţie pentru menţinerea sănătăţii tuturor, este importantă de asemenea transparenţa, astfel încât să fim cu toţii în siguranţă.

De aceea, conform informării autorităţilor din domeniul sănătăţii, rugăm clienţii să anunţe eventuale suspiciuni de contaminare, către echipele care sunt chemate pentru intervenţii neprogramate, pentru ca acestea să poată lua măsuri de protecţie.

La rândul lor, echipele E-Distribuţie care efectuează lucrări pe teren sunt instruite să ia toate măsurile necesare şi sunt dotate cu echipament de siguranţă (mască, ochelari, mănuşi).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS