Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Echipa Axis Communications Romania se extinde

A.I.G
Companii /

Echipa Axis Communications Romania se extinde

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunţă consolidarea echipei din ţara noastră prin extinderea acesteia cu o poziţie de Inside Sales Account Manager, care va fi ocupată de Mircea Tudosie, specialist in management şi vânzări, transmite cu comunicat remis Redacţiei noastre.

Compania s-a remarcat încă de la inceputurile sale prin calitate şi inovaţie. Prima cameră video cu conectare la retea din lume a fost creata de Axis, in urma cu 23 de ani. Axis a contribuit astfel la istoria industriei de securitate şI a putut oferi în acest fel utilizatorilor echipamente mai eficiente şi mai flexibile, cu un grad net superior de integrare. La ora actuală, camerele de supraveghere IP dezvoltate de companie sunt cunoscute în toată lumea pentru calitatea deosebită a imaginii, flexibilitate în instalare şi operare, integrabilitate şi fiabilitate.

Însă aceste calităţI nu mai sunt suficiente în dinamica actuală pentru ca o companie să fie de încredere. Pavel Marek, Sales Manager CE al Axis Communications declară: "Biroul local Axis Romania, a menţinut de-a lungul timpului o legatură strânsă cu toţi partenerii locali şi a cărui echipa se extinde acum, pentru a putea răspunde şi mai bine cerinţelor din Romania. Venirea lui Mircea va contribui atât la succesul viitor al companiei, cât şi la îmbunătăţirea securităţii din toate domeniile de activitate din România", potrivit comunicatului citat.

Pe lângă dezvoltarea unor tehnologii avansate şi proiectarea echipamentelor de top, Axis Communications promovează şi un model de afaceri sustenabil.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS