Abonament gratuit

Edenred SA a anunţat un malware la nivelul sistemelor IT

I.L.
Bănci-Asigurări /

Edenred SA a anunţat un malware la nivelul sistemelor IT

Edenred SA emitentul de carduri, tichete şi soluţii pentru beneficii extra-salariale, a anunţat, vineri, că sistemele sale IT au fost atinse de un virus de tip malware, relatează News.ro.

Edenred SA investighează în continuare pentru a identifica dimensiunea atacului şi a anunţat că a început deja să contacteze autorităţile guvernamentale abilitate în acest sens.

Compania a declarat: "În momentul detectării acestui atac, Edenred SA a implementat imediat contramăsuri pentru a limita şi diminua infectarea sistemelor, în concordanţă cu politicile de securitate cibernetică în funcţiune. Edenred foloseste toate mijloacele necesare pentru a-si proteja operaţiunile şi informaţiile clienţilor", conform sursei menţionate.

Edenred SA este activ în zona soluţiilor de plată pentru piaţa muncii şi conectează 830.000 de clienţi corporaţii, 50 de milioane de utilizatori-angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri din 46 de ţări.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cand se va rezolva defectiunea aplicatiei prin telefon??

    Ar fi misto daca ati face um mic bancomat sa putem introduxe cardurile sa vedem cati bani mai avem pe bonuri, ar fi interesant ca asa fara aplicstie nu am cum sa vad si nici cum sa cumpar...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie