Abonament gratuit
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

EDITURA ZIARULUI BURSA Locul 1 în Topul CCIB 2019

M.A.I.
Miscellanea /

Locul 1 în Topul CCIB 2019

Editura ziarului BURSA se situează pe primul loc pe Bucureşti în Topul Camerei de Comerţ şi Industrie Bucureşti (cod CAEN: 5813 - întreprinderi mijlocii), fapt care a fost anunţat miercuri, 30 octombire, în cadrul unei festivităţi organizate la Hotel Intercontinental.

La eveniment au participat, alături de oameni de afaceri de succes, personalităţi marcante ale lumii academice, oficialităţi de la nivelul administraţiei şi organizaţiilor neguvernamentale. Printre personalităţile care au onorat invitaţia Camerei bucureştene s-au aflat: prof. univ. dr. Emil Constantinescu, fost preşedinte al României; prof. univ. dr. ing. Ecaterina Andronescu, senator, preşedintele Senatului Universităţii Politehnica Bucureşti (UPB); Radu Chiurtu, secretar general în cadrul Ministerul Economiei; prof. univ. dr. ing. Anton Hadăr, vicepreşedintele Senatului Universităţii Politehnica Bucureşti; Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei; Andrei Dimitriu, director general al Filarmonicii "George Enescu"; dr. Mihai Ionescu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor, Nicolae Demetriade, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism; Mihai Munteanu, preşedintele Consiliului de Mediere; Aurelian Şova, preşedintele CECCAR.

"Dumneavoastră, laureaţii noştri, sunteţi modele demne de urmat pentru tinerii antreprenori, pentru cei aflaţi într-un moment dificil şi care au nevoie de un strop de motivaţie, dar şi pentru cei care vor să se reinventeze! Sunteti modele pentru cei care vor să construiască! Dumneavoastra, doamnelor şi domnilor, meritaţi din plin recunoaşterea şi aplauzele noastre, cu atât mai mult cu cât competiţia a fost dură, iar metodologia - aplicată unitar la nivelul întregului sistem cameral - a fost severă şi complexă", a afirmat dr. ing. C. T. Mustaţă, preşedintele Camerei bucureştene, în deschiderea celei de a XXVI-a ediţii a Topului firmelor din Capitală.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 131.412 de firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanţul aferent anului 2018, au îndeplinit criteriile de eligibilitate 49.433 firme, adică 37,6%. Dintre acestea, Camera bucureşteană a premiat 7.134 firme, adică 14,4% din totalul firmelor considerate eligibile şi care reprezintă 5,4% din totalul firmelor care au depus bilanţul aferent anului trecut. În vederea realizării unui clasament cât mai obiectiv, firmele câştigătoare au fost structurate pe şapte domenii de activitate: cercetare-dezvoltare şi high tech; industrie; construcţii; servicii; comerţ; turism; agricultură, pescuit, piscicultură şi, în cadrul fiecărui domeniu, pe cinci clase de mărime: întreprinderi foarte mari, mari, mijlocii, mici şi microîntreprinderi.

Pe lângă distincţiile acordate pentru rezultatele economice obţinute în anul 2018, în cadrul evenimentului au fost decernate trofee de excelenţă companiilor care în ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziţie în competiţia elitelor, trofeul "George G. Assan", CEC BANK pentru "Brandul românesc al anului" şi trofeul "Ioan V. Socec" Televiziunii Antena 3, pentru emisiunea INCOME MAGAZINE.

De asemenea, au fost acordate o serie de trofee speciale: Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Aerospaţială "Elie Carafoli" - INCAS Bucureşti, pentru promovarea aeronauticii româneşti pe plan mondial; LAGARDERE Travel Retail, pentru cel mai bun concept de retail de format compact; Apemin ZIZIN SA, pentru un parteneriat eficient şi de lungă durată cu Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti; Digi 24, pentru emisiunea Jurnal economic; TVR International, pentru emisiunea Investiţi în România; Radio România Actualităţi pentru pentru promovarea economiei naţionale şi a valorilor româneşti.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Meritati toate premiile. Bursa este cel mai bun ziar din Romania.

    Felicitări! Vă stă foarte bine împreună!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

19 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1456
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5464
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3917
Gram de aur (XAU)Gram de aur254.7806

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
ROMANIAN ENERGY DAY 2020
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie