Abonament gratuit

EDPR va contribui cu 750,000 de euro la lupta împotriva Covid-19

C.B.
Companii /

EDPR va contribui cu 750,000 de euro la lupta împotriva Covid-19

EDP Renovaveis (Euronext EDPR), vor contribui cu 750.000 de euro la lupta împotriva Covid-19. Compania finanţează proiecte la nivel local în majoritatea pieţelor sale şi care sunt menite să atenueze efectele pandemiei Coronavirus, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei ciatate, acest ajutor va fi distribuit în zece ţări (România, Brazilia, Columbia, Spania, SUA, Franţa, Grecia, Italia, Polonia şi Belgia) prin intermediul mai multor iniţiative cuprinse între donaţii de la banca de alimente, achiziţionarea de echipamente medicale, dispozitive medicale şi truse de testare rapidă, la material educativ digital pentru a facilita învăţarea online. Fiecare piaţă a efectuat un studiu al nevoilor sale pentru a asigura utilizarea cea mai eficientă a acestui ajutor.

Eduardo Nieto, General Manager EDPR România, a declarat: "În cazul României, unde compania noastră are o capacitate de operare totală de peste 521 MW, ajutorul va fi utilizat pentru achiziţionarea de produse de igienă şi echipamente medicale şi pentru a avansa plăţi către furnizorii locali. Suntem alături de comunităţile în care suntem prezenţi în România lucrând împreună cu ONG-uri partenere şi autorităţile locale pentru a ajuta în această luptă împotriva COVID-19 şi impactului pandemiei asupra tuturor românilor".

Joăo Manso Neto, CEO EDPR, a adăugat "Trăim vremuri extraordinare care afectează toată lumea. Această situaţie ne impune să acţionăm ca membri responsabili şi solidari ai unei societăţi care se confruntă cu o criză fără precedent. EDPR are o componentă socială foarte clară în ADN-ul său. Suntem o familie care îşi doreşte să transforme sectorul energetic, contribuind totodată la îmbunătăţirea comunităţilor în care suntem prezenţi, în special în acest moment în care este nevoie de solidaritate. Credem cu tărie că, împreună, vom putea depăşi această provocare".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS