ELCEN: Furnizarea agentului termic din CET Grozăveşti, sistată pentru reparaţii ale sistemului

S.B.
Ştiri utilitare / 11 decembrie 2023

ELCEN: Furnizarea agentului termic din CET Grozăveşti, sistată pentru reparaţii ale sistemului

Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) anunţă că furnizarea agentului termic din CET Grozăveşti este sistată, luni, din cauza unor lucrări pentru remedierea unei fisuri. Centrala ar urma să revină la parametri normali de funcţionare în cursul serii, informează news.ro.

"ELCEN anunţă că, luni, 11 decembrie, se desfăşoară în incinta CET Grozăveşti lucrări de remediere a unei fisuri produse anterior pe o conductă de termoficare din incinta centralei, acţiune ce impune sistarea completă a furnizării agentului termic din CET Grozăveşti pentru o durată de timp de aproximativ 8 ore. Această acţiune de remediere a fost convenită de comun acord cu Termoenergetica", arată reprezentanţii Electrocentrale.

Astfel, săptămâna trecută, în incinta CET Grozăveşti a intervenit o fisură pe o conductă de termoficare care a fost gestionată de echipele ELCEN prin remediere provizorie, ceea ce a împiedicat eliberarea de fluid prin porul respectiv. Pentru finalizarea lucrării, s-a convenit împeună cu reprezentanţii Termoenergetica, o intervenţie amplă asupra conductei în 11 decembrie.

"În acest moment, echipele ELCEN se află la faţa locului şi desfăşoară lucrările de remediere stabilite. Facem toate eforturile pentru ca această intervenţie să se finalizeze astăzi. Pe parcursul efectuării lucrărilor, centrala este indisponibilizată, furnizarea de agent termic către consumatorii arondaţi CET Grozăveşti fiind sistată. Estimăm că se va reveni spre seară în schema normală de funcţionare. Vom informa în timp util cu privire la finalizarea lucrărilor. Asigurăm locuitorii din Bucureşti că s-a luat decizia efectuării acestei intervenţii, ţinând cont în primul rând de reducerea la minim a impactului acestor lucrări asupra furnizării agentului termic în locuinţe: evitarea oricăror sincope în perioada Sărbătorilor de iarnă, desfăşurarea lucrărilor într-o zi în care temperaturile exterioare nu sunt foarte scăzute, crearea condiţiilor optime necesare asigurării continuităţii furnizării apei calde şi căldurii", mai arată ELCEN.

Celelalte 3 CET-uri ale ELCEN livrează în acest moment agent termic în condiţii optime pentru Bucureşti, după cum urmează: CET Bucureşti Sud: 92 grade C, CET Progresu: 92 grade C, CET Bucureşti Vest: 91 grade C.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5970
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2177
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8238
Gram de aur (XAU)Gram de aur298.9173

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb