Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

ELIT România continuă colaborarea cu P3

Companii /

ELIT România continuă colaborarea cu P3

P3, investitorul şi dezvoltatorul pan-european de proprietăţi logistice, a semnat un nou contract de prelungire cu ELIT România pentru 8.500 m2 spaţii de depozitare şi 1.300 m2 pentru birouri. ELIT România este prezent în parcul P3 Bucharest A1 din anul 2013, transmite un comunicat remis Redacţiei noastre.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, a declarat: "Ne bucurăm să continuăm parteneriatul cu ELIT România, un client puternic şi important, care îşi desfăşoară activitatea în P3 Bucharest A1 de mai bine de 6 ani. Avem o colaborare cu ei atât în România, cât şi în Cehia, răspundem cerinţelor şi nevoilor pe care le au şi suntem într-o locaţie strategică pentru tipul lor de business. Ne dorim să sprijinim dezvoltarea afacerilor ELIT în cadrul comunităţii P3 şi în acest sens vom amenaja pentru ei spaţii adiţionale de birouri şi vom construi un sistem special de andocare care să mărească eficienţa livrărilor şi a utilizării spaţiului".

Florin Praistosescu, Director General ELIT România PAO, laudă Parcul P3 Bucharest, explicând că parteneriatul cu P3 le-a pus la dispoziţie o "locaţie premium", cu facilităţI pentru angajaţi prin construirea "proiectului multifunţional", informează acelaşi comunicat.

Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncţional din Bucureşti, având 380.000 m2 dezvoltaţi, care cuprind 14 depozite, şi teren care permite construirea a încă 100.000 m2 de spaţii, cu livrare potenţială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură şi conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziţionat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locaţie logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureştiului. Un nou parc logistic de80.000 m2 - care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NWRing Road - va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are acces direct la noua centură extinsă a Bucureştiului şi oferă acces rapid către toate părţile capitalei, precum şi către autostrăzile A1 şi A3.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS