Elon Musk a trimis către Twitter o nouă scrisoare de reziliere a acordului de preluare a companiei

S.B.
Companii / 31 august 2022

Elon Musk a trimis către Twitter o nouă scrisoare de reziliere a acordului de preluare a companiei

Elon Musk a trimis Twitter o nouă scrisoare de reziliere a acordului de preluare a companiei, pentru a include o plângere recentă din partea fostului şef de securitate al companiei de social media, ca un alt motiv pentru a anula afacerea de 44 de miliarde de dolari, informează news.ro.

Săptămâna trecută, Peiter Zatko, un hacker faimos cunoscut sub numele de "Mudge", a spus în plângerea sa că Twitter a dat prioritate creşterii numărului utilizatorilor în detrimentul reducerii spamului şi a susţinut în mod fals că are un plan de securitate solid.

Dacă acuzaţia este adevărată, atunci Twitter a încălcat unele dintre prevederile acordului de fuziune, au declarat Musk şi echipa sa juridică într-o scrisoare din 29 august. Cu toate acestea, Twitter a declarat în documentul său depus la autorităţile de reglementare că noua notificare de reziliere este invalidă şi incorectă în conformitate cu condiţiile acordului.

Musk l-a citat şi pe Zatko, căutând informaţii în principal despre modul în care site-ul de microblogging măsoară contul de spam.

Musk a decis să rezilieze acordul în iulie, spunând că compania l-a indus în eroare pe el şi autorităţile de reglementare cu privire la numărul real de conturi de spam sau bot de pe platforma de microblogging.

Echipa sa juridică a declarat că acuzaţiile cu privire la anumite fapte, care erau cunoscute de Twitter înainte de 8 iulie, dar nu au fost dezvăluite, oferă baze suplimentare şi distincte pentru a pune capăt înţelegerii, potrivit unei declaraţii depuse marţi de Musk la autorităţile de reglementare.

Cea mai recentă întorsătură a evenimentelor vine în timp ce cele două părţi se îndreaptă către un proces de cinci zile la Curtea Cancelariei din Delaware, care urmează să înceapă pe 17 octombrie.

Twitter îi cere cancelarului Kathaleen McCormick să ordone lui Musk să cumpere compania ls preţul convenit de 54,20 dolari pe acţiune.

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9751
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0460
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8059
Gram de aur (XAU)Gram de aur351.6538

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb