Abonament gratuit

eMAG anunţă investiţii de peste 120 milioane euro

A.M.
Companii /

eMAG anunţă investiţii de peste 120 milioane euro

Cel mai mare retailer online din România, eMAG, şi-a planificat investiţii de peste 120 milioane euro în acest an, incluzând investiţia în noul depozit, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, Iulian Stanciu, directorul general al eMAG, care estimează că grupul va ajunge pe profit în doi ani, relatează News.ro.

"Din total, investiţiile în faza 1 a noului centru logistic vor fi de 65 milioane euro, o parte cu bani de la bănci. Depozitul va fi gata în luna decembrie. Alte investiţii vor fi direcţionate în tehnologie, în angajaţi şi în extinderea internaţională", spune Iulian Stanciu.

eMAG a anunţat la finalul lui noiembrie 2017 că investeşte 300 milioane lei într-un depozit de 120.000 mp, care va fi construit în judeţul Giurgiu şi va avea o capacitate de 3 milioane de produse.

Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 2,58 miliarde lei, în creştere cu 28%, în timp ce Grupul eMAG a raportat afaceri de 4,06 miliarde lei, mai mari cu 30% faţă de anul anterior, conform surselor citate.

"Estimăm că în doi ani grupul va fi pe plus. Iar pentru acest an preconizăm o creştere a afacerilor de 20%, atât în România, cât şi global", a adăugat oficialul eMAG.

eMAG a anunţat marţi că a investit 63 de milioane de euro anul trecut în patru direcţii principale, pentru a susţine dezvoltarea rapidă ca hub regional de ecommerce: angajaţi (2 milioane euro), logistică (10 milioane euro), tehnologie (27 milioane euro) şi dezvoltare internaţională (24 milioane euro).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bravo!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS