Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Emilia Gane - numită agent guvernamental pentru CJUE

I.M.
Politică /

Emilia Gane - numită agent guvernamental pentru CJUE

Emilia Gane a fost numită în funcţia de agent guvernamental pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicată marţi în Monitorul Oficial.

Conform deciziei, Emilia Gane a fost desmenată în funcţia de agent guvernamental pentru CJUE, precum şi pentru Curtea de Justiţie a Asociaţiei Europene a Liberului Schimb, cu rang de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Felicitari si mult succes !

  Asteptam sa vedem interes privind cazul datoriei ,umflata cu penalitati si dobanzi pe care frattii Micula au reusit recent sa o " extraga" din bugetul Romaniei ! Cei 2 cetateni romani la data la care au infiintat firmele in Bihor au aplicat si obtinut ulterior cetatenia straina ,astfel ca sa beneficieze de facilitati de la statul roman .  

  Odata cu aderarea noastra la UE ,acea ordonanta de care se prevalau este inalaturata de drept prin faptul ca legislatia UE are prioritate fata de cea romaneasca,chiar daca nu a fost abrogata explicit cum trebuia ( si nu s a facut fara ca sa se sesizeze organe de cercetare sau curte de conturi etc... ceea ce e foarte problematic si ciudat fiind o suma mare !). Eu personal astept de la domna numita acum sa analizeze atent acest dosar si sa vada cum se poate ataca la cele 2 forumuri acea decizie arbitrala ( foarte problematica si ea !) pe baza ratiunilor sus expuse . Doar nu cumva domnul L Orban va accepta sa credem ca acea plata imediata e un mare blat ,si modul cel mai bun de a se apara de asta e sa preseze pentru reversarea deciziei arbitrale ! Dupa care sa faca si MF calculele cu ce datoreaza familia Micula catre stat ,cu dobanzi si penalitati !

  Si in Franta a fost o decizie arbitrala scandaloasa privind o banca de stat si a fost reversata ,chiar daca dupa cativa ani !  

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS