Encorsa creează "angajaţii digitali" ai viitorului cu ajutorul tehnologiei Tailent

S.B.
Companii / 24 noiembrie

Encorsa creează "angajaţii digitali" ai viitorului cu ajutorul tehnologiei Tailent

Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluţii de Robotic Process Automation (RPA), şi Encorsa, partener de transformare digitală prin tehnologii de automatizare precum low-code şi no-code, roboţi RPA şi asistenţi virtuali dotaţi cu inteligenţă artificială (AI), au încheiat un parteneriat pentru dezvoltarea de "angajaţi digitali", potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Tailent are o expertiză amplă în dezvoltarea de platforme pentru roboţi software specializaţi, care preiau sarcini repetitive şi permit angajaţilor să se concentreze pe activităţi mai relevante. Roboţii software Tailent sunt accesibili şi pot fi puşi la treabă într-un timp scurt în orice companie. În acelaşi timp, Encorsa, care a utilizat în trecut şi soluţii UiPath, va adăuga Tailent în portofoliul de soluţii pentru a crea medii digitale accesibile în care oamenii şi roboţii software lucrează împreună.

"Encorsa este un integrator de tehnologie care se alătură ecosistemului de parteneri Tailent pentru a aduce mai multă valoare pentru clienţii lor. Tailent va oferi tehnologia RPA, Encorsa va dezvolta servicii integrate cu ajutorul acesteia, iar împreună vom livra roboţi software accesibili şi uşor de folosit. Encorsa are o vastă experienţă în furnizare de tehnologii de automatizare şi avem împreună o viziune comună asupra modului în care roboţii software trebuie să devină asistenţi loiali ai oamenilor şi companiilor în activitatea zilnică, fără a mai apărea impedimente legate de costuri. În acest fel, democratizăm accesul companiilor la soluţii inovatoare adaptate nevoilor acestora indiferent de dimensiunea şi domeniul lor de activitate şi sprijinim crearea angajaţilor digitali ai viitorului, cu competenţe care se pliază exact pe nevoile specifice ale fiecărei companii în parte şi care sunt gata să se integreze imediat în echipă", explică Mario Popescu, CEO Tailent.

Cu peste 10 ani de consultanţă în domeniul tehnologiei, Encorsa aduce împreună tehnologii precum low-code şi no-code, AI, RPA, Chatbots şi Business Process Management (BPM) pentru a furniza soluţii prin care orice companie poate să îşi asigure mentenanţa fluxurilor şi să îşi actualizeze în timp real reguli de business fără cunoştinţe tehnice ample în interiorul organizaţiei. Până acum, Encorsa a implementat cu succes peste 50 de proiecte complexe de transformare digitală, în companii şi organizaţii precum Impetum Group, Green Group, Electrica Furnizare, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), BCR Asigurări de viaţă, PwC sau Deloitte.

"Suntem un startup îndrăzneţ care vrea să facă o diferenţă reală în procesul de transformare digitală a companiilor şi a instituţiilor, atât din România, cât şi din lume. Colaborarea cu Tailent ne asigură accesul la o tehnologie solidă, construită cu dedicaţie pentru segmentul mid-market, dar şi foarte avantajoasă din punct de vedere financiar. Putem integra această tehnologie în pachete care să aducă mai multă agilitate, flexibilitate şi creativitate în activitatea companiilor care vor să-şi accelereze procesul de transformare digitală, dar şi o scalabilitate mai facilă a proiectelor, pe măsură ce business-ul se dezvoltă", spune Cătălin Profir, CEO şi co-fondator Encorsa.

Parteneriatul dintre Tailent şi Encorsa face parte din strategia celor două companii de a democratiza accesul la tehnologii de automatizare la nivel global. În ultimul an şi jumătate, Tailent a încheiat mai multe parteneriate strategice importante, cu furnizori importanţi de soluţii şi servicii precum Winsig, Wolters Kluwer, Visa, Aliant, Recycle International, ETA2U, Serviceaide şi Logiscool, ca parte dintr-un proces accelerat de expansiune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9487
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3767
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8121
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2179

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro