Abonament gratuit

ENEL ADUCE ENERGIA VERDE ÎN STATUL MEXICAN TLAXCALAÎnceperea operaţiounilor la centrala solară dee 220 mw Magdalena II

B.B.
Companii /

Începerea operaţiounilor la centrala solară dee 220 mw Magdalena II

Enel, prin filiala sa de producere a energiei regenerabile Enel Green Power Mexico (EGPM), a început operaţiunile la noua sa instalaţie de panouri solare Magdalena II, cu o capacitate de 220 MW, reprezentând primul proiect de energie regenerabilă din statul mexican Tlaxcala. Lucrările de construcţie a proiectului au presupus o investiţie de aproximativ 165 de milioane de dolari SUA. La ceremonia de inaugurare a centralei au participat guvernatorul Tlaxcala, Marco Antonio Mena Rodríguez, ambasadorul Italiei în Mexic, Luigi de Chiara, şi Paolo Romanacci, şeful Enel Green Power Mexico, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Antonio Cammisecra, CEO al Enel Green Power, a declarat: "Magdalena II furnizează energie cu emisii zero către statul Tlaxcala şi companiilor care caută opţiuni de energie mai sustenabile, subliniind devotamentul nostru faţă de energia regenerabilă şi decarbonizare, în conformitate cu angajamentul nostru global pentru Obiectivele ONU de Dezvoltare Durabilă".

Odată cu finalizarea Magdalena II, EGPM a depăşit 2.300 MW de capacitate gestionată, din care 977 MW de energie eoliană, aproximativ 1.308 MW de energie solară şi 53 MW de energie hidroelectrică. În acelaşi timp, compania urmează să finalizeze proiecte de energie eoliană de 593 MW, inclusiv Amistad II şi Amistad III, de circa 100 MW, Amistad IV, de aproximativ 149 MW, toate situate în statul Coahuila, precum şi parcul eolian Dolores de 244 MW, situată în statul Nuevo Leon, mai precizează sursa.

Magdalena II este primul proiect EGP din Mexic, care vinde întreaga producţie de energie către jucători privaţi de pe piaţa angro de energie electrică a ţării. Instalaţia este compusă din aproximativ 550.000 de module bifaciale, care sunt capabile să genereze aproximativ 640 GWh pe an, evitând astfel emisia anuală a 350.000 de tone de CO2 în atmosferă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS