Enel devine partenerul GRI la Conferinţa Globală 2016

Amalia Pană
Companii / 12 aprilie 2016

Compania energetică multinaţională Enel a încheiat un parteneriat cu organizaţia ce stabileşte standardele internaţionale de sustenabilitate GRI (Global Reporting Initiative), potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Parteneriatul s-a încheiat înaintea celei de-a cincea conferinţe globale GRI, ce va avea loc în Amsterdam, în perioada 18-20 mai, unde vor fi prezenţi circa 1.500 de lideri în sustenabilitate din întreaga lume.

"Ne bucurăm să sprijinim cea de-a cincea Conferinţă Globală GRI, reflectând angajamentul Enel de a deschide dialogul şi angajamentul cu toţi membrii mişcării globale de sustenabilitate. Punerea în aplicare a obiectivelor de dezvoltare durabilă ale Naţiunilor Unite până în 2030 va fi condusă de către acei jucători capabili să alinieze obiectivele economice cu promovarea priorităţilor sociale şi de mediu. Începând cu anul 2007, colaborarea noastră cu GRI a ajutat Enel în acest demers, urmărind o strategie industrială construită pe durabilitate", Francesco Starace, CEO-ul grupului Enel.

Enel şi GRI lucrează la identificarea unor tendinţe de sustenabilitate şi de raportare. Scopul acestei activităţi este de a consolida rolul elementelor de mediu, social, guvernanţă în raportarea corporativă.

"Enel este lider mondial în domeniul energiei regenerabile şi s-a angajat să devină neutru din punct de vedere al carbonului până în 2050. Parteneriatul nostru cu Enel contribuie la crearea unei viziuni comune asupra unui viitor în care deblocarea puterii de inovare pentru dezvoltarea durabilă va stabili următoarea eră de raportare corporativă, care va fi digitală, responsabilă şi interactivă" a spus directorul executiv al GRI, Michael Meehan.

Compania şi organizaţia se angajează să folosească datele şi tehnologia pentru a oferi putere stakeholder-ilor, oferindu-le un acces mai bun la informaţiile de care au nevoie pentru luarea deciziilor, precizează comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

01 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9148
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5152
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9264
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5638
Gram de aur (XAU)Gram de aur279.6982

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro