Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ENEL încheie o poliţă de asigurare împotriva COVID-19 pentru toţi angajaţii săi

M.I.
Companii /

ENEL încheie o poliţă de asigurare împotriva COVID-19 pentru toţi angajaţii săi

Enel anunţă încheierea unei poliţe de asigurare pentru acoperirea celor peste 68.000 de angajaţi ai Grupului la nivel global în cazul spitalizării cu virusul COVID-19, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, instrumentul de asigurare, care a fost conceput special pentru nevoile grupului Enel, reprezintă primul de acest fel din lume şi este menit să garanteze sprijin la nivel global pentru pandemia în curs.

Prin intermediul poliţei, Enel va garanta o indemnizaţie în numerar pentru toţi angajaţii Grupului care sunt spitalizaţi în urma contractării virusului sau au urmat terapie intensivă. Poliţa va garanta beneficii suplimentare dincolo de cele oferite de toate celelalte instrumente de asigurare şi forme de asistenţă medicală deja disponibile angajaţilor Grupului.

Acest instrument, dezvoltat în colaborare cu unul dintre liderii sectorului de asigurări şi gestionare a riscurilor Aon SpA, a fost activat imediat în toate ţările în care Enel are angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie